[]

yılbaşında evde olmak

yılbaşında dışarı çıkmak istemiyorum, geçen sene de çıkmamıştım evde takıldım. kardeşim tutturdu beraber çıkalım da çıkalım. bende mi sorun var, evde olmak iyi değil mi ya:) yılbaşını evde geçirecek var mı başka?




 
Son 4 senedir İstanbul'da ve evde geçirdim yılbaşını, pişman değilim. Muhtemelen bu yılbaşı da farklı olmayacak.


  • an engineer  (21.12.14 16:18:19) 
ben kendi evimi geçtim direkt annemin babamın evine gitmek istiyorum, onlar kabul etmiyor :(


  • kahin ahtapot paul  (21.12.14 16:21:04) 
en güzeli mal popülasyonu bi anda artıyo hıc gerek yok


  • bekçi hurşit'in eline lüverver vermişler  (21.12.14 16:21:24) 
Ben de evdeyim. En fazla arkadaş evinde filan olurum belki onlar kutlar da benim oyle bir derdim yok. İckim yok bişeyim yok, oturur çerez yerim seçe seçe:D


  • klar  (21.12.14 16:33:26) 
yılbaşında dışarı çıkmak bana da oldum olası mantıksız geliyor. o yüzden hep ev ortamında bulundum 31 aralık geceleri. fakat ilk kez bu sene tek başıma olucam galiba. bakalım neler olacaktı.


  • unholy crap  (21.12.14 16:35:36) 
95 yolundan beri evde ailemle kutlama yapmadim yilbasi gecesinde. Ancak milenyum 2000 yilinda bir kere disarida kutladim. Onda da arkadaşlar zorla goturdu. Çok lüzumsuz bence. Ya kendi evimde evimde toplarim arkadaslarimi ya da onların evine giderim. Aileleri ile yasiyor olsalar bile.
Kisacasi ev iyidir.

  • balik kraker  (21.12.14 16:35:52) 
sadece bir yılbaşını dışarda geçirdim sanırım, onda da yurt arkadaşımla iki sap çıktık. ikimizin de planı yoktu, arkadaşı yoktu, dedik gel amk çıkalım bikaç şey içelim erkek erkeğe yeterince içersek belki birbirimize kadın gibi görünürüz sevişiriz de. neyse işki içtik puro falan aldık onu iştik sonra bu ben gece kulübüne girecem diye gaza gelince saat 1 gibi bıraktım ben onu kendim yurda döndüm. güzel akşamdı aslında serhoş serhoş taksim'den laleli'ye kadar yürümüştüm at gibi. o kafayla bi büfeye girip "abi biskrem ne güzel ya" dediğimi ama hanımeller alıp çıktığımı hatırlıyorum.

bunun dışında hep evdeydim. ev arkadaşlarım yan odada kutlama yaparken bilgisayar başındaydım falan mesela. hiç skimde olmadı. kutlamıyorum. bu sene annemin yanındayım zaten. çocuklar tombala mombala almış hevesliler ergenler, öyle bi şeyler yaparız.

bi de beslenmeme dikkat ediyorum artık, o yüzden yılbaşı günü günaha giricem kek çikolata öküz gibi abanıcam.
  • pescador  (21.12.14 16:39:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.