[]

Deri sarkması nasıl giderilir?

140 kilodan 80 kiloya düşmüş birinin yaşadığı deri sarkmasını gidermenin yolu nedir? Tek yol cerrahi müdahale midir? Şimdiden teşekkürler.




 
Demeyin yahu... Gerçekten durum çok ciddi o yüzden bağışlayınız obsesif sevgili moduna giriyorum: Hiç mi yok oluru cerrahi operasyon geçirmeden?


  • farabi  (21.12.14 16:11:29) 
tek çözüm cerrahi müdaheledir maalesef.


  • groove salad  (21.12.14 16:13:20) 
Yareppim resmen ıstırabın ilk evresini, reddetmeyi, yaşıyorum.


  • farabi  (21.12.14 16:14:17) 
Arkadaşlar ben de kilo vermekte olan şişman biriyim. 140'tan 80'e düşen tanıdığımın durumu gerçekten çok kötü. Bu problemden mustarip dostlar varsa af buyursunlar ancak gerçekten o görüntü bana son derece iğrenç geldi. Ve eminim ki kilo verince ben de aynı durumda olacağım. Mademki öyle, bu iş için para biriktirmeye şimdiden başlayayım. Böyle bir operasyon ne kadar tutar?


  • farabi  (21.12.14 16:17:18) 
Sıkılaştırıcı ürünler gerçekten işe yarıyor. hele bir de paraya kıyıp iyisinden alırsan ve birkaç ay düzenli aksatmadan kullanırsan sonucu görürsün.


  • innerbliss  (21.12.14 18:04:14) 
farabi, verilen kilo fazlaysa sarkma kaçınılmaz. biraz da yapıya bağlı bir şey. adam hali hazırda sarkıksa kilo verince de sarkık olur. sarkmanın önüne biraz olsun geçebilmek için spor ve bol protein yemek lazım.


  • groove salad  (21.12.14 18:22:34) 
Yakılan birkaç kiloluk yağ ile birlikte kas kütlesi artırılabilirse deri bir şekilde kendini toparlayabilir ama yüksek kilolarda cerrahi yöntemlerden başka bir araç yardımcı olmaz size. Kozmetik ürünler falan denmiş ama 60 kilo vermiş birinin derisini toparlayabilecek bir ürün henüz icat edilmedi, onu icat eden kimyager dünyanın en zengin insanı olurdu herhalde, o tip ürünlere para harcamayın.


  • angelus  (21.12.14 18:27:06) 
Bıçak altına yatacaksın.


  • arnold schwarzeneger  (22.12.14 08:00:19) 
farabi, o deriler ne olacak bilmiyom amma velakin senin durumunda olan biri kilo verirken zamana yayarak vermeli ki derin toparlanacak zaman bulsun, şöyle düşün çok hızlı kilo aldığında deride çatlak oluyo ama daha uzun süre içerisinde alındığında deri de herhangi bir problem yaşanmıyor, aynı mantık verirken de var,

biraz kilo vereceksin, o kiloyu bir süre koruyacaksın sonra vermeye devam edeceksin vs.

kilo verirken derinin sarkmaması için falan havuzda yapılan bir takım egzersizler var, fizik terapi uzmanları daha iyi bilirler o egzersizleri.
  • selam  (22.12.14 08:12:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.