[]

Ocak ayında Prag-Viyana-Budapeşte nasıl olur?

Ocak ayında bu iller nasıl olur bir turist için? Biraz daha sıcak mevsimi mi beklemek gerek yoksa kışı da ayrı güzeldir, git mutlaka der misiniz?

Not: 3'üne de daha önce gitmedim. İlk görüşüm olacak.


 
soğuk olur :D gitmezdim ben olsam.


  • fayfim  (21.12.14 12:39:44) 
biz bu rotaya ocak sonu şubat başı için bir de belgrad ekledik. allahtan belamızı mı arıyoruz yoksa güzel mi olacak, göreceğiz :d

edit: soğuk hem de çok soğuk olacak ama, bak orası kesin.

edit 2: hani istanbula balkanlardan soğuk hava dalgası geliyor da istanbulun nemiyle birleşip canımıza okuyor ya, o soğuk hava dalgasının bizzat içinde olacaksın. eğer çok üşüyen biriysen gitme derim. biz millet monta geçtiğinde kazak üstü hırkayla yetinebilen, martta montları atıp, nisanda tişörtleri çıkaran insanlar olduğumuz için gideceğiz bir cesaretle.
  • vesna  (21.12.14 12:43:46 ~ 12:55:37) 
aralık deseydin git derdim christmas zamanı çok güzel oluyor bu şehirler, ama ocakta çok soğuk olur, bence en azından mayıs beklenmeli bu yerler için, çok güzel şehirler çünkü rahat rahat gezmek çok daha güzel oluyor.


  • in vino veritas  (21.12.14 12:44:22) 
Gerçekten buz gibi olur. Temmuz ayında mont giyiyorduk biz akşamları. Gündüz de t-shirt + hırka ile geiznip, duruma göre giyip çıkarıyorduk. Ama söylenene göre soğuğa dayanıklı insanlar için güzelmiş.


  • aychovsky  (21.12.14 12:44:36) 
Kasım'ın ortasında Viyana'da kıçım donmuştu. Orada okuyan bir kaç Türk'e sorduk, buralar en güzel Mart-Nisan'da güzel oluyor demişti.


  • teknikekip  (21.12.14 12:47:18) 
Bu sene 1 Mayıs Haftasında Pragdaydım.Donmayan yerim kalmadı.


  • turkuaz  (21.12.14 18:11:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.