[]

Hangi yürüyüş rotası daha mantıklı?

Tartan pistte bir saat tempolu yürüyüş ya da baltalimanına inip (geri yokuş çıkılacak) tarabyaya kadar yürüyüp aynı yolu geri dönmek,sahilde önümüzde bir sürü engel oluyor tabi. Hangisinde daha çok kalori yakarız?




 
Diğeri daha romantik olsa da tartan pist daha sağlıklı ve performansı daha olumlu etkileyen bir zemin.


  • angelus  (21.12.14 12:07:18) 
Diz sagligi icin, tartan pist.


  • marcelorios  (21.12.14 12:09:54) 
Kesinlikle balıkçılara çözüm bulunmalı, emirganda sahil bandı genişletiliyor ama diğer yerler aynı. Gözümü çıkıyordu bi kere oltaları yüzünden.


  • Lola90  (21.12.14 12:21:58) 
balıkçı ağları olmasa bile yokuş çıkman gerektiği için ikinciyi elemek durumundayız zaten. yürüyüş düz yolda yapılır, yokuş olmayan güzergah bul kendine demişti fizyoterapist bi arkadaşım bana.


  • vesna  (21.12.14 12:27:05) 
Tartanda daha kolay sıkılır ve devamlılık sağlayamazsın. Diğerindeki iniş çıkışlar da avantaj. Bir de asfalt beton zemin kadar yıpratıcı değil. Ki zaten yürüyeceksin.


  • arnold schwarzeneger  (22.12.14 08:07:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.