[]

kısırlaşmasına kısırlaştılar ama...

Bilenler bilir iki tane güzeller güzeli oğluşum var. Şimdi biz araları 15 gün olan minnak tekirlerimizi kısırlaştırdık.

Tosun paşamız biraz titiz dolayısıyla yakalığa rağmen yalamayı ve yara yapmayı başardı. Diğer yavrumuz pis bi çocuk yalanmasa da umurunda değil o yüzden iyileşti bile.

Napsak netsekte bu tosunumuzu vazgeçirsek huyundan. Günlerdir gozumun onunden ayırmıyorum ama napıp edip yalanıyor. Yakalığın daha buyuğunu taktı veteriner bugün ama şimdi baktım kan içinde. Kremde suruyoruz ama iyileşmiyecek die endişeleniyorum.
Zaten şu saatte bunu yazmamdan anlaşılacağı gibi gozumuzu üstünden ayıramıyoruz. Nöbetleşe uyumaya başlıycaz yakında..
Bi fikri olan var mıdır ki iyileşene kadar başka nasıl koruyacaz bu sıpayı.

 
benim dişi kedim kısırlaştırıldıktan sonra geri zekalı veteriner boyunluk takmamıştı. sonra bizimki hemen dikişleri sökmüş.

veteriner o bölgeyi tekrar yalamasını engelleyecek acı bir ilaç sürmüştü. böyle mor renkli. 15 gün filan gittik her gün o ilaçtan sürdü.

bunun gibi bir şey olabilir sizin için de. ama bilemedim. en iyisini vet bilir.

bir de şöyle bir şey yapabilirsiniz. bir camsil şişesinin içine su doldurun. karşınızda yaralarını yalamaya başlayınca iki fıs fıs sıkın. çok huylanıyorlar elbet bundan. bırakıyor yalanmayı.

ben yazın ortasında en sıcak günlerde gözümün önünden ayrılmasın diye kapı pencere kapalı elimde fıs fıs 1-2 hafta geçirmiştim.
  • mea maxima culpa  (21.12.14 09:19:09 ~ 09:19:57) 
bebek zıbını alın, çok dar olmasın. sadece kuyruğunu ve poposunu açık bırakacak kadar bir delik açın, zıbını giydirin. biz bu şekilde baş ettik...


  • physcos physcos  (21.12.14 14:27:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.