[]

deniz maymunları ile uçak seyahati

evet bayağı değişik bir soru olacak, hazırsanız başlıyoruz.

şimdi benim bir süre önce almış olduğum deniz maymunlarım mutlu mesut yaşıyorlar. uzunca bir müddet evden uzakta olacağım ve bu maymunları bırakabileceğim biri de yok. uçak yolculuğu yapacağım, bu deniz maymunlarını uçakta nasıl taşıyabilirim? ufak bir akvaryumda su içerisindeler normalde, bir şişenin içine falan koysam ben bu arkadaşları oradan da valize koysam, sarsıntı falan etkilemesin bunları? acaba valizde kırılacak şeyler var desem nasıl olur? bir de x-ray'den geçerken maymunları görüp "bu ne lan?" derler mi?

ya da türk hava yolları için bir ilk olacak ama uçağa evcil hayvan olarak deniz maymunu yazdıracağım hehehe. kesin haberlere falan çıkarım, takip edin beni.

ne yapsam?

thy arandıktan sonraki ekleme: 100ml'lik bir şişe içerisinde uçakta yanınızda götürebilirsiniz dediler. bayağı ufaklar şu anda, toplu iğne başı kadarlar, sıkıntı yaratmaz bu yüzden dediler. referans olması açısından buraya yazıyorum.

 
Halizhazırdakileri dök bi yere. gittiğin yerden yeni al.

Sad but trueeee.(metalikaaaa)
  • anonymice  (20.12.14 20:02:11) 
1- türkiye'de satan görmedim. uzun bir süre boyunca aradıktan sonra yurtdışından aldım zaten.

2- canlı lan bunlar, niye dökeyim. dökmem. evlatlarım onlar benim.
  • knight of cydonia  (20.12.14 20:04:18) 
yurtdışından nasıl getirdin? aynı şekilde götür


  • medievalman  (20.12.14 20:19:20) 
Bu heyvanlar kuru halde geldi di mi bir toz olarak... O zaman tekrar kurut ve kuru halini çıkar yurtdışına.

et voila.
  • anonymice  (20.12.14 20:21:20) 
soruna cevap değil ama, veteriner yada ne bileyim akvaryumcuya bıraksan ben sana her ay 50/100 bişiyler ateşleyecem desen olmaz mı ki? (tanıdık tabii)


  • selam  (20.12.14 20:33:07) 
  • busuta  (20.12.14 20:45:57) 
hangi şehir?


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (20.12.14 20:56:46) 
istanbul'dan izmir'e seyahat edilecek.

bu hayvanlar kuru olarak gelmiyorlar, yumurtaları kuru halde bir tozun içerisinde geliyor. suya atıyor ve yumurtalarından çıkmalarını bekliyorsun. artık yumurtalar suya temas ettiğine, hatta dışarı da çıktıklarına göre ne yazık ki kurutma şansı yok.

veteriner tanıdık yok, olsa da bırakmayı da çok istemiyorum, yeni çıktılar daha, büyüdüklerini görmek istiyorum.
  • knight of cydonia  (20.12.14 21:01:39) 
Şu an nasıl gözüküyorlar? Valize atıp şampuanmış tonikmiş gibi yapabilirsin.


  • Lim5  (20.12.14 22:00:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.