[]

Spor ayakkabı numarası

Ayağı 37 olan bir insan olarak spor ayakkabıyı internetten alırken 37 mi almam gerekir, yoksa 1-2 numara büyük mü oluyor spor ayakkabılar? Markaya göre değişiyor mu?




 
Genelde 1 numara büyük almak gerekiyor.


  • nereye bu gidis  (20.12.14 11:54:08) 
markaya göre değişiyor


  • sta  (20.12.14 11:56:11) 
markaya göre değişiyor ama numara kısmında cm birimi olarak değer yazar.ben ona bakarak alıyorum.


  • yekzeq  (20.12.14 11:58:01) 
daha yeni 37 olan ayağıma, yurtdışında 36 numara ayakkabı aldım. nike.
bence şansınız varsa bi mağazada deneyin o modeli ya da yakın bi modeli, öyle sipariş verin internetten.

  • hushhush  (20.12.14 12:02:57 ~ 12:03:32) 
Oyy, 36'dan başlamam gerekiyor demek ki şüphelenmeye. Sağolsun site cm ile numaraları ilişkilendirmiş. Şimdi evde metre, mezura, cetvel, vb. arıyorum.


  • aychovsky  (20.12.14 12:05:36) 
Sadece ayağın boyu değil taraklı olup olmaması da önemli. Denemeden alma.


  • arnold schwarzeneger  (20.12.14 12:09:44) 
@cosmicstring Oda arkadaşım markafoni'den yaptığı alışverişte yapmıştı onu, 3 numarayı birden satın aldı. Olan ayakkabıyı aldı, olmayanları da geri gönderdi. Geri ödeme için sadece 5 TL bir kargo ücreti ödedi. İki ayakkabının parasını iade ettiler. Böylece ayakkabı 100 Tl ise, 105 TL'ye 3 tane ayakkabı getirip, hepsini denedikten sonra beğenmediklerini göndermiş oluyorsun. Ama baktığım sitede iade koşulları ile ilgili bir şey bulamadım.

Ölçtüm 37'nin sınırlarına girdi. Kısmet artık gerisi de herhalde.

@arnold En iyisi ben mağazaya gideyim bir zaman.
  • aychovsky  (20.12.14 12:13:05 ~ 12:13:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.