[]

enpara.com

Kullanıyor musunuz? Öneriyor musunuz? Müşteri hizmetleri durumları nasıl? Cep şubesi kullanışlı mı? Ne avantajı var? Abartıldığı kadar var mı? Her finansbak ATM sini kullanabiliyor muyuz?


Kafamda deli sorular...................

 
(git: eksisozluk.com) buradan gerekli feedbackleri alabileceğini düşünüyorum.


  • mor puantiyeli zebra  (20.12.14 10:35:47 ~ 10:36:09) 
kullanıyorum. öneriyorum. müşteri hizmetleri süper, direk telefona isminizle çıkıyorlar (444lü no dışında bir numara daha vardı, onu arıyorum gerekince) cep şube kullanışlı işte hepsi gibi az şey var..her finansbank atm kullanılıyor.
ve evet abartıldığı kadar var.. arkadaşım inanmamıştı bana, 3 ayda garantiden kazandığı faizdeki parasına bakıp bir de buna bakınca hemen internetten kayıt yaptırdı, 2 gün sonra evine kadar gelip imza alıp kartını teslim ettiler

  • 1980  (20.12.14 10:39:03) 
şuan cüzdanımdaki tek bankamatik kartı kendilerine ait.


  • streak  (20.12.14 11:13:18) 
faizleri güzel öneriyorum ancak çalıştıkları kurye beş para etmez. kartını bir kere kaybettin mi geçmiş olsun, sinir hastası oluyorsun. aramaya çalışıyorsun telefonları yok, ulaşıyorsun pişkinler ve yalancılar tabi. sözde eve gelmişler ve seni bulamamışlar. 1 aydan fazla kartımın gelmesini bekledim.

ancak enpara müşteri temsilcileri çok iyi insanlar. seviyeli ve yardımsever insanlar.

not: ilk kartı kendileri getiriyorlar o yüzden kartı kaybettin mi geçmiş olsun dedim, ikinci kartı kurye getiriyor. kendileri iyi çevreleri kötü.
  • air  (20.12.14 11:18:40) 
iyi bir ürün, kullanıyorum. ancak abartacak bir şey yok. garanti'den yolunan adama muhteşem gelebilir ama mesela ING turuncu kullanan için cüzi artıları var.

benim en sevdiğim yanı: her ay Apple'dan online 25 TL bedava alışverişi yapabilmek. bir de ücretsiz EFT özelliği olması.
  • 507  (20.12.14 12:07:53) 
kafama göre cayır cayır eft yapıyorum.
onay tuşlarına basarken ekranda ne yazıyor bakmıyorum bile.
çünkü biliyorum bana bir şey girmeyecek.

android uygulaması çok ama çok pratik.
tüm ödemelerimi, havale ve eft'lerimi buradan yapıyorum.

istediğim sayıda ayrı hesap açabiliyorum.
mesela bi tane birikim hesabı, bi tane araba hesabı açtım.

bankamatiğe gittiğimde para çekeceğin zaman sadece vadesiz hesabından çekmek zorunda değilsin. karşına liste çıkıyor, hangi hesabından çekeceğini seçiyorsun.

eylülden beri kampanyası var.
başka bankanın atm'sinden yapılan para çekme işleminin 1.si her ay ücretsiz.

steam, google play gibi yerlerde %50 indirimi var.
50 liralık oyun aldım, hopp 25 liramı geri verdi.

adamlara şu ana kadar tek kuruş herhangi bir masraf ödemedim.
ilk verdikleri karttan sonra ikinci (üzerinde ismim yazan) kartı istedim 2 günde geldi.
sonra aradılar, ilkini de aynı şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz dediler.

onu eşime verdim.
hooop aynı hesap için 2 kartımız var.

harika özgürlükler ve düdüklenme korkusu olmadan işlem yapma rahatlığı.

ha bu arada 2 gün önce de bir kutu "para çikolata" göndermişler.
adamlar müşteri memnuniyetinin ne demek olduğunu çözmüş.

maaşım yattığı gün direkt buraya atıyorum.
garanti bankası da sik gibi kalıyor. adamlar sanırım sırf bu yüzden kredi kartı limitimi maaşımın yarısından yukarı yükseltmiyor :)
  • thatam  (20.12.14 12:57:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.