[]

dizilab.com

bu site ilk açıldığında sizi reklama boğmayacağız demiyor muydu? diğer sitelerden hiçbir farkı kalmamış şu an her tarafı reklam işte... şu reklamı usturuplu almayı öğrenseler keşke dizi siteleri.
ya da sözlük gibi yapsalar, giriş yapınca arka plan reklamı kalksa mesela, güzel olmaz mı?



 
onlinedizi.co ve digerleri de oyle... mantar.


  • kobretti  (19.12.14 14:38:01) 
adblock plus+element hider: i.imgur.com
hatta saçma sapan yazıları da kaldırabilirsin: i.imgur.com

hatta ilgilenmediğin bölümleri de kaldırabilirsin:
i.imgur.com
i.imgur.com
  • ucan spagetticanavari  (19.12.14 14:42:46 ~ 14:58:04) 
ciddi anlamda dizilab'ı kullanabiliyor muyuz ki. bence tek sorun reklamlar değil bütün diziler o kadar geç yayınlanıyor ki ben başka sitelerden indirip izlemiş oluyorum.
birde bir aydan uzun süredir %24 beta, hala arşivi açamadılar. bu yüzden çok nadır kullanıyorum.

  • kuzey li  (19.12.14 14:58:25) 
reklamını geçtim dizi bölümleri arada kayboluyor falan garip gerçekten. torrent'e geri döndüm ben böyle sikik bir ekip bu işi başaramaz zaten. sadece janjanlı dizaynla olacak işler değil. piçlik olsun diye fbi'a siteyi yapan kişiyi (tahmin) ve sahibini yolladım. fbi'ın alanımı bilmiyorum ama dizimag'den sonra hepsi bomboş, verilen vaatler tutulmuyor.


  • Yehova  (19.12.14 14:59:21) 
reklam olsun umrumda değil de bir dizi yüklenmez mi la, pause yaptığın anda bitti, tekrar reflesh yapman lazım. bir de "diziniz kaldığı yerden devam edecek telaşlanmayın" demiş, devam etse neyse en baştan başlıyor bölüm.

çok bekledim dizilab'ı ama patladı resmen.
  • trajikomix  (19.12.14 15:01:47) 
Ben dizi sitelerini adblock plus sayesinde öyle bir şekle sokuyorum ki, tasarımcıları görseler ağlarlar.

10-15 dakikamı harcayarak direkt olarak div'leri engelliyorum, ne yorumlar, ne sosyal medya butonları, ne reklamlar, ne de reklamlı arka plan kalıyor ortada :)

Emeğe saygısızlık gibi oluyor ama reklamların da bokunu çıkarıyorlar.
  • kimlanbu  (19.12.14 15:54:53 ~ 15:55:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.