[]

posta: kezik zarfla posta gönderimi yarı yarıya ucuz?

arkadaşlar selam,

bugün posta göndermek için pttye gittim. 1.25 tlden gidiyor tanesi.

bana şöyle dedi oradaki görevli: bu zarfların ağzını açık bırak, kesinlikle yapıştırma ve bir köşesinden de üçgen şeklinde kes. o zaman birim fiyatı 55 kuruş oluyor. en aşağı 100 tane getir ama dedi.

internette arattım kesik zarf vs diye ama nafile, sonuca ulaşamadım.

neden öyle gönderince daha ucuz? ayrıca fatura düşmez mi onun içinden? ne mantık için bu böyle?

orada sormayı unuttum, burada aklıma geldi, araştırayım dedim.

 
doğru öyle bişi var ama biz faturayı değil de atıyorum fuar davetiyelerini bayram tebrik kartlarını öyle yolluyoruz. ama haberin olsun çoğu geri dönüyor.

biz 1 ay önce 1500 adete yakın yolladık nerdeyse %30u iade geldi.
  • zenc  (19.12.14 14:32:03) 
cook eskiden duymustum bunu, dogrudur. ama nedenini bilmuyorum.


  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (19.12.14 14:36:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.