[]

e-kitap servisi meritokrasi hakkında

ya bana bunu özet geçebilecek birisi var mı?
özet olarak nasıl işler bu sistem ve windows phone'da kullanan var mı?



 
ipad ile kullanayım madem öyle.
teşekkürler.

  • teritori  (19.12.14 16:11:47) 
ipad e-kitap okuyucusu değil. gözlerini eline alırsın, sonra e-kitap göz yoruyor rererö deme.


  • kuzey li  (19.12.14 16:41:51) 
ben bir aydan fazladır tabletten okuyorum, bi sıkıntı yok. tabii e-ink teknolojisiyle daha iyi olurdu ama, tabletten de okunabiliyor gayet.


  • john lee hooker  (19.12.14 16:43:29) 
yahu arkadaşlar biliyorum ipad'in bir eokuyucu olmadığı.
reader alana kadar bununla idare edecem işte.
teallam ya
  • teritori  (21.12.14 18:01:59) 
var kardeşim.

bittorent indiriyosun. işte ortak klasör oluşuyor filan bu kitaplar 3 saat içinde filan klasörüne iniyor. hepsi taranmış, redaksiyon hataları düzeltilmiş 3 bin kitap.

Bunlar epub formatında kitaplar. ben kindle kullanıyorum mobiye çeviriyorum calibre die bi programla çok basit bişe.

Meritkorasiye sen kendin kitap yükleyemiyosun olanları kullanıuyosun. yüklemen için bişeler yapman lazım.

Zaten nasıl yükliceğin filan anlatılmıştır. şifreler filan falan...

Başka sorun var mı?
  • camfrog sonmez  (21.12.14 18:07:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.