[]

hareme giden otobüs firmaları hangileri?

bilinmedik, dandik firmaları kastetmiyorum. Koşuyolu vs yakınlarda duran da olabilir.




 
şimdi şehirler arası otobüs firmalarını kasdettiğini düşünerek cevaplıyorum:
kamil koç un dudulludan sonra koşuyolu köprüsünden geçen servisleri oluyor.

  • gis  (19.12.14 11:12:40) 
servis değil de otobüsü diyorum ama şehirlerarası evet.


  • cosmicgadin  (19.12.14 11:13:35) 
tamam da zaten şehirler arası otobüs firmaları istanbula anadolu yakasından giriş yaptıktan sonra esenler otogara gitmeyecekse kimseyi yol üzerinde ana otobüs üzerinden bırakmaz. samandıra yada dudullu daki ara terminale getirir ordan yolcu servisleriyle daha şehir içi noktalara bırakır. benim bildiğim varan, kamil koç ve metro nun hatta ulusoy unbu şekilde işleyen bir ağı var.


  • gis  (19.12.14 11:16:22 ~ 11:20:29) 
senin bildiğinde bir yanlışlık yok da eksiklik var. İstanbul seyahat Koşuyolu şubesinde duruyor mesela. hareme de giden otobüsler olduğunu tahmin ediyorum ama kötü firmalar dışında hatırladığım yok.


  • cosmicgadin  (19.12.14 11:20:32 ~ 11:20:53) 
şimdi anladım. evet mesela yukarda saydığım firmalar eskiden haremden de indirip bindiriyordu. şu an kendi terminalleri var artık. oralara servisle ulaştırıyor yolcuyu. ama misal bursa, zonguldak,sakarya vb yerlere giden dandik firmalar hala haremden yolcu indirim bindirim yapıyor benim bildiğim kadarıyla.


  • gis  (19.12.14 11:24:25 ~ 11:25:18) 
Efe tur. Anadolu yakası otobüsleri sadece hareme gidiyor. İnecek varsa koşuyolunda da duruyor.


  • okuyamıyom ben ya  (19.12.14 12:23:06) 
efetur istanbula gitmiyomuş


  • cosmicgadin  (19.12.14 12:57:36) 
truva da haremden gidiyordu diye hatırlıyorum.


  • inheritance  (19.12.14 13:07:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.