[]

hepsiburadadan telefon alan var mı

anneme telefon alacağım da buraya bakıyorum. telefonları sağlam, korunaklı gönderiyorlar mı? daha önce bir tane flash bellek almıştım, koca kutunun içine atıp öyle göndermişlerdi.




 
sen alma bence, git mağazadan al


  • grimer  (19.12.14 10:21:24) 
Telefon degil de ipod almistim daha once gayet hiçbir sıkıntı olmadan geldi.


  • rayde  (19.12.14 10:31:45) 
bende telefon almıştım, sıkıntısız geldi, hatta 2.5 senedir aynı telefonu kullanıyorum...


  • Tutesh  (19.12.14 10:36:36) 
ben ipad aldım gayette sağlam geldi, telefon ve tablet gibi cihazların kutusu zaten dayanıklı oluyor, kasten zarar vermeye çalışmadıkça bir şey olmaz.


  • tolga asp  (19.12.14 10:42:50) 
sıkıntı olmaz orjinal kutusunu bir koliye koyup gönderiyorlar.


  • mystb  (19.12.14 10:45:43) 
Samsung note 2 aldım. Valla gördüğüm oraya buraya kutuyu fırlatıyorlardı. Ama elime sağlam geçti telefon. Birde üstüne kvk garantili çıktı.


  • filipis  (19.12.14 11:07:51) 
babam nokia 3100 almıştı 12 sene filan oluyor. bbı sıkıntı çıkmamıştı ama eskiden bu kadar internet alışverişi yoktu tabii..


  • klar  (19.12.14 11:10:58) 
kendime, anneme, arkadaşlarıma defalarca telefon aldım. hiçbirinde problem çıkmadı.

ama telefon olduğu için kargo kolisini açmadan kuryeyi göndermeyin. telefonun kutusunu açmanıza gerek yok. zaten telefona hasar verecek kadar büyük bir sorun olsa kargo kutusundan belli olur. telefonun kutusunda ezilme, ıslaklık yoksa içindeki telefon da sağlamdır.

edit:lcd tv de almışlığım var :)
  • balik kraker  (19.12.14 11:16:06 ~ 11:16:32) 
Aldık, dışı çok sağlamdi. İçine sim kart takınca şebeke görmüyordu. İade ettik. Yanında yolladıkları akıllı tuş zimbirtisi da bozuk çıktı.


  • Lim5  (19.12.14 11:26:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.