[]

katı meyve sıkacağı

kullanıyor musunuz? böyle şeyler bana hep bi hevesle alınıp ilk birkaç hafta çok sık kullanılan sonrasında da rafa kaldırılıp tozlanan şeylermiş gibi geliyor. sizde durum ne? alsam sanki çok kullanacakmışım gibi geliyor çünkü meyve suyunu seviyorum, değişik meyveleri karıştırıp içmeyi filan da.

varsa kullandığınız, memnun olduğunuz, çok yer kaplamayan bi de temizliği çok zahmetli olmayan marka model de önerirseniz tam süper olur.


 
annemlerin evinde var. hevesle alınan biraz kullanılıp dolaba kaldırılan, arada hatırlanıp kullanılan yine dolaba kaldırılan bir şey. narenciye sıkma makinesi var yine öyle alınıp dolapta yer alan.

moulinexti galiba ikisinin de markası, 10 yıllık falan.
  • inheritance  (19.12.14 09:42:44) 
alındı, kullanılmadı, kenarda ölümünü beklemekteydi en son.

bir de katı meyve sıkacağı güzel meyve suyu üretmiyor bence. posası falan hiçbir şey kalmıyor, faydalı kısmı çöpe gidiyor. tadı da aynı değil, garip bişey olup çıkıyor.

hepsinin de temizliği zor bence, kolayı olacağını sanmıyorum. yani illa bi avuç avuç posa temizliyorsun her kullanımdan sonra :\
  • loveinaflipbook  (19.12.14 09:46:45) 
evet kullanıyorum. Philips'in bir modeli var onu kullanıyorum. Haftada 1 kere falan sıkıyorum genelde. O an evde suyu sıkılabilecek hangi meyve varsa onu karıştırıyorum. Benim kullandığımın temizlemesi bana göre kolay. bizdeki ya bundandı (git:www.n11.com ) ya da aynı bu görüntüde 700 w olanıydı. Tam hatırlayamadım.


  • Dr_Stat  (19.12.14 09:51:51) 
bende büyük bir heves ile alıp, dolaba attm çünkü temizlemesi falan dert ama küçük çocuk var ise evde, onun gelişimi adına fedekar bir annenin sürekli kullandığı bir alet olabilr


  • grimer  (19.12.14 09:59:06) 
Kullanıyoruz, ilk aldığımda çok kullanıyordum ama şimdi haftada bir- iki kere ancak kullanıyorum çünkü sabah kahvaltıyı çok hızlı halletmem gerekiyor. Meyve kandaki şeker oranını tavan yaptırdığından meyve sularını birden kafaya dikilmemesi gerektiğini öğrendiğimden beri bir bardağı 10-15 dakikada yavaş yavaş tüketiyorum.

Yaklaşık olarak 7 senedir kullandığım ve 3 kişiye daha tavsiye edip aldırdığım makine; Philips ALU. Ben 230TL'ye falan almıştım yanılmıyorsam. Temizlemesi sabunlu suyla ve fırçayla hızlıca yapılabiliyor. Posa atılan yere poşet bağlıyorum. Üstündeki parçalar çıkıyor, toplamda 3 parçasını yıkıyorsun.
  • Tutkun  (19.12.14 10:36:38) 
Aynen ben de eve büyük bir hevesla almıştım ama çok kullanılmıyordu. Ta ki ben isyan edene kadar. Şimdi sabahları taze sıkıp içiyorum :) Profilo vardı sanırım bende 700w galiba ama tam emin değilim eve geçince yazarım tam modelini.


  • mystb  (19.12.14 10:47:43 ~ 10:48:13) 
canım çekti, kurup sıkacağım bugün :D


  • grimer  (19.12.14 10:50:08) 
2 senedir deliler gibi kullanıyoruz. çok da seviyoruz. değişik kokteyller falan yapıyoruz. sebze suyu falan da.. yıkaması zahmetli gerçekten ama meyve suyu seviyorsanız değer. tavsiye ederim.

almadan önce çok araştırdım. hatta arzum ve tefal'inkileri denedik, pek memnun kalmadık. sonra bir cafe sahibinin önerisiyle homend aldık. bu alet süper çıktı. resmen moleküler düzeyde ayırıyor suyu :) modeli projuicer 2706
  • lancelot du lac  (19.12.14 11:30:08) 
Öncelikle doğru olan kısım deli gibi kullanılan bir ürün değil. O zaman neden pahalısı alınsın.

Homendi tavsiye ederim... www.bulabilirim.com

Ha para vereyim dursun köşede dersen de moulinex'te güzel cihazdır.. www.bulabilirim.com
  • white35  (25.12.14 19:19:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.