[]

pilli elde dikiş makineleri

şu zımbaya benzeyen sokaklarda sattıkları elde dikiş makinelerinden kullanan oldu mu? 5-10 liraya satıyolar çok büyük performanslar beklememek gerektiğinin farkındayım ama ince keçeden yaptığım amerikan servislerin etrafına misina ile tül kurdele ile fırfır yapmak istiyorum. bunu yapmamı sağlayacak kadar sağlam mıdır yoksa 30 cm dikip sonra elimde mi kalır?

bi de pedallı mini dikiş makinesi diye bişey var. o hem adaptörle çalışıyo fiyatı da 35-50tl arası. bitenekadarda buldum mesela, öğlen eminönü şark hana insem 25e falan bulurum muhtemelen. alsam işimi görür mü? normalde makineyle dikiş dikebilecek biri değilim zaten tek seferlik iş görcek kadar lazım bana.

linki de şu www.bitenekadar.com

hangisi daha işime yarar el tipi mi, pedallı mı?

 
mantık olarak tek iple yapılan dikiş çabuk açılan tipten. hem iğnesine hem altına ip takılabilen "klasik" dikiş makinaları her zaman daha sağlıklı dikiş yapıyor. ben yine 30 40 liralık ama elde dikiş yapan bir makina gördüm geçen gün. pille çalışıyor, 0 5 liralıkların pilli olanı. açtım baktım mekanizmaya, inanhiç sağlam dikiş atacakmış gibi gelmedi bana. olması gereken tasarim.alternaturk.org şu linkteki gibi dikiş. eğer altta bir ip haznesi daha yoksa bu tip bir dikiş yapamıyor o cihaz. yani üstten geçirdiği ipi altta nasıl sabitliyor anlam veremedim ama sağlıklı olmadığından eminim. kaldı ki o 40 liralık pille çalışan tatavayla yapılan örnek bir dikişi gördüm, ara ara boşluklar vardı. bayağı boşluklar vardı hemde.


  • Tears of Devil  (19.12.14 09:16:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.