[]

Kargo şirketi 1400 liralık bilgisayarımı parçalamış

Duyurularda da var, bir bilgisayar satıyordum. Alıcı çıktı 1400 liraya, her şeyiyle gönderdim. Kasayı kutusuna koydum, her tarafından destekledim, gazete kağıtlarıyla sardım. Adamlara da sıkı sıkı tembihledim özen gösterin diye. Kırılır ibaresi yapıştırdılar bir kaç yere. Demin bilgisayarı kendisine sattığım adam aradı, SSD yerinden fırlamış, ekran kartı zarar görmüş, bilgisayar görüntü vermiyormuş. Kasa yamulmuş. yahu arkadaş, ben o haliyle fırlatsam buradan 5 metre öteye, vallahi bir şey olmazdı ya. Bunların zaten kargoları kamyonlara yükleme şeklini görmüştüm kaç kere. Tutup atıyorlar özensizler. Yurtiçi Kargo'da görmüştüm. Karşı taraf kargoyu Sürat Kargo ile istedi. Güvendim, kırılır ibarelerini yapıştırttım her yere, gönderdim. Sonuç malum.
Göndermeden önce sorumluluğun bana ait olduğunu belirten taahhütname imzalattılar.
Yarın gidip bunların şubesini dağıtmaktan başka ne yapabilirim? Ne hak iddia edebilirim? Başınıza daha önce böyle bir şey geldi mi?

Sorumsuzlar… Allah belalarını versin bunların. Bunların ve uçaklarda valizleri sorumsuzca fırlatan görevlilerin. Başka hiçbir şey demiyorum. Bir işi yapıyorsan özenerek yap ya!! Köpek herifler...

 
geçmiş olsun ancak sen onun üzerine kırılacak ibaresini yapıştırdığında bu taşıyıcıların aman bu kırılacakmış dikkatli taşıyalım anlamına gelmiyor bu kırılacak eşya ben bunun sorumluluğunu bile bile veriyorum sorumluluk bana ait demiş bulunuyorsun.

Yapacak birşey yok bildiğim kadarı ile ama git konuş.
Tekrardan geçmiş olsun
  • basond  (18.12.14 22:04:11) 
sigorta yapılmadıysa sigorta bedeli belirlenmediyse yapılacak bir şey yok gerçekten. çok geçmiş olsun.


  • rygard  (18.12.14 22:08:13) 
kargocunun kırdığı ne malum.hasar tespit tutanağı tutturmadıktan sonra kargocudan zırnık alamazsınız.
sen paranı aldıysan ve ayıplı mal gondermediysen sana bişi olmaz.

  • jamswety  (18.12.14 22:09:16) 
adamın kargocu yanında açıp bakması, eğer hasarlıysa bu hasarlı birader almam bunu deyip tutanakla geri yollaması lazımdı.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (18.12.14 22:49:11) 
Olan kasanın içinde olmuş genel olarak. Kasa yamukluğunu da zaten sonradan farketmiş alan kişi. SSD sanırım bayağı bir şeyi parçalamış görünüyor..


  • empty man  (18.12.14 22:55:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.