[]

Sunnet ile ilgili bir soru da benden

Asagidaki duyurudan aklima geldi. Ben hatirliyorum, cocukken sunnet olmadan once o derinin altindaki penisin bas kismi cok hassasti, dokundugum an aciyordu. Yani ucundaki deriyi kaldirmaya gelmiyordu. Simdi dusunuyorumda sunnet olmamis milyonlarca yetiskin insan var. Bunlar iliski esnasinda bir sikinti yasamiyorlar ucundaki deri asagi kaydirildigi halde.
Merak ettigim su; o sadece cocukluk doneminde olan birsey miydi? Yani hic sunnet olmamis olsaydim penisin uc kismi zamanla hassasiyetini kaybedip acimamaya mi baslayacakti? Yoksa o sekilde iliskiye falan girmenin imkani yok. Nasil oluyor sunnet olmazssak?



 
Bende öyle bir şey yoktu. Hayatımın kara günlerinden biridir o sünnet olayı. Bir katliam.


  • Cursed Chico  (18.12.14 21:15:22) 
Sunnet olduktan sonra da birsure devam etti, sonra bas kimsi normal deri gibi oldu zamanla, rengi de degisti ve aci olayi ortadan kalkti bas kismindaki.


  • delifaruk  (18.12.14 21:20:48) 
Senin durumuna bitik deniyor, derinin başa yapışık olması yani. bu bir sorun, o deri rahatça kaymadığı için bebeklerde oraya dışkı girip enfeksiyona sebep olabiliyor.Sorunun devamına gelince bazı müslüman bilim adamları da sünnetin gereksiz olduğunu, o derinin alınmasının , penisin başı iç çamaşırına sürtüneceği için hassasiyetini kaybedeceğini söylüyor. Dolayısıyla sünnetsiz erkeklerin daha çok cinsel zevk alacağınıda...doğamız derili penis olduğu için bu bana da mantıklı geliyor, bence sünnet abartılıyor.


  • delicevat  (18.12.14 21:21:45) 
Yahu sunnetin faydali olup olmadigini sormuyorum ki, benim icin olan olmus zaten. Benim merak ettigim konuyu yukarida yazdim.


  • delifaruk  (18.12.14 21:24:10) 
Penis başı, o zamanki gibi hassas olmasa bile bugünkünden daha duyarlı olacaktı ve bu senin daha çok zevk almanı sağlayacaktı.


  • hiko seijuro  (18.12.14 21:29:38) 
kuru kaldığından olabilir. bu zımbırtı zaten belli bir süre kurcalandığında kalibre oluyor kendi kendine.
bir de içerideki sünger dokunun büyümesi meselesi var. bazı penislerde, (öhüm), sertleşen kısım, penisin ucuna uzakta kalıyormuş. baş kısmı tam sertleşmeyince ve darbeyi kafadan yiyince çok fena acı veriyormuş. bu mesele ameliyatlık.

benim dalgada da söylemesi ayıp ilk zamanlar vardı bazı ağrı sızılar. ilk ereksiyonların tümü acılıydı mesela. ama işte ayağın yeni ayakkabında kalıba girmesi gibi zannedersem. sonra geçiyor. bir de huyunu falan öğrenince..
  • namus ninjası  (18.12.14 21:33:45) 
sünnetin faydası meselesini ek bilgi diye yazmıştım. @hiko seijuro özetlemiş, sünnetsizlik hassasiyeti artıran bişey deniyor.


  • delicevat  (18.12.14 21:38:51) 
Cinsel hazzin hassasiyetinden bahsetmiyorum, deri uzerindeyken sikinti yoktu ama deriyi kaydirip bas kismina dokunmamla acidan hoplamam bir oluyordu. Aci hassasiyetinden biliyorum.

Not: Daha az cinsel hassasiyet olunca daha uzun dayanirsin iste :P
  • delifaruk  (18.12.14 21:54:52 ~ 21:56:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.