[]

Vialand?

Kisi basi 99 liraya 2015 ici sinirsiz giris karti kampanyasi varmis. Alinir mi?

20'li yaslarin ortalarinda birisi icin nasildir icerisi? Bir kereden fazla gitmeye deger mi?

Duzen: Hangi uniteler sizce guzel? Onlara bakayim da ona gore alayim :)

 
Bence ilk yılda en az iki kez gidilmeli. sonra 2 yılda bir tekrar gidilmeli. kalp krizi riski olmadığı sürece de yaşa bakılmaksızın gidilebilir :)


  • peace.on  (18.12.14 19:15:49) 
Ooo alırım bi dal :D


  • seabird  (18.12.14 19:16:34) 
Eğer yakınlarındaysan güzel olabilir, ben de alsam mı diye düşünüyorum, fakat 1-2 arkadaşla daha eğlenceli olur, her gittiğimde arkadaş bulabilir miyim bilmiyorum, onlar da bu karttan alır mı bilmiyorum.

Arakdaşınız falan bolsa siz alın, her seferinde farklı kişilerle gidersiniz :D
  • atom karincanin torunu  (18.12.14 19:16:38) 
oha neredeymiş o özelden yollasana gidip alalım dursun bir kenarda her yıl müze karta 50 lira veriyoruz zaten buna da veririz nolacak


  • argent dawn  (18.12.14 20:47:52) 
Verilir link atsana


  • basond  (19.12.14 07:53:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.