[]

Bana lanet olasi bir cozum onerin!

Ozet geciyorum:
Daha onceki duyurularda bahsetmistim, 3 kisi ortak is kurduk, sonra kapattik.
Neyse biz isi actigimizcgundenvitibaren butun harcamalari ben yaptim. Simdi harcadigim paranin 3/2'sini bu 3 kişiden alacakliyim. Tuttugumuz ofisin depozitini de aldigimizda o parayi ben alacagim, bunlarin bana borcundan dusecegim.
Pfiste bazi malzemeler var, bunlari elden cikarirsak onlar da ayni sekilde. Fakat o malzemeleri elden cikaramiyorum, bu yuzden ofisibde bosaltamiyorum, ofisi bosaltamadigim icin bosuna ofise de fazladan kira odemek zorunda kalacagim, yani depozit adama kalacak. Depozit, elden cikaramadimiz malzemeler 3 lira tutuyorsa bundan kisi basi 1 lira zararimiz olacak. Ama bu paranin tamami suanda benden cikti, bu 2 ortak daha bana odeyecekler. Odemiycem demiyor herifler sagolsunlar......
Simdi bu benim ortagim olacak adi herifler ceplerin 5 kurus dahi cikmadigi icin (hatta sahsi harcama bile yaptilar benim paramdan) cook rahatlar, hicbirseyle ilgilenmiyorlar. İkisi de arayip sormuyor ofisi bosaltildi mi, depoziti aldik mi diye.
Ortaklardan alacagim pay onlarin insafina kalmis zaten.

Simdi ben bu malzemeleri elden cikaramadigim gibi koyacak yerim de yok. Cikarmadigim icin ofisi bosaltip anahtari dabteslim edemiyorum. Tikanip kaldim anlayacaginiz, adi heriflerin zaten umrunda degil. Aklina bir cozum yolu gelen var mi? Gidip ofisi atese veresim var:)

 
Gecen birinin duyurusu vardi. Ofis kuruyorlarmis, ikinci el ofis esyasi ariyorlardi.


  • f_d  (18.12.14 17:55:13) 
Suan orada bir ofiste olmamasi gereken seyler var.

Neyse benim aklima bir cozum yolu geldi, isi cozersem editlerim:)
  • delifaruk  (18.12.14 18:48:54) 
aylık cüzi miktarlara depolar var kiralayıp eşyaları oraya taşıyın. en azından kurtulana kadar daha az kira ödemiş olursunuz.

ya da bir evkurcu (kaldı mı her şehirde bilmiyorum ya da eskici tutup getirin hepsini ucuza okutun.
  • pan kediayak  (19.12.14 11:56:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.