[]

günde 10 fincan nescafe 10 fincan çayın bünyeye etkisi nedir?

Ne bilim guney Amerikalılar ya da Almanlar bu kadar içerler birşey de olmaz falan dendi. Geçen yarı doktor (!) Bir arkadaş zararlarını saydı da saydı. Uyku düzensizliği, dikkat dağınıklığı, depresiflik daha bir ton nane. Yani bir şeyler içmeden de duramiyorum. Sürekli cay kahve su soda Şalgam meyve suyu duruma gore bira rakı şarap. Wgwr Eger zararlı derseniz bu bir şeyler içme alışkanlığını nasıl telafi ederim. Bitki Çayı içsem 10-20 bardak o da mı zararlı şimdi. Alkolü azalttık hatta bıraktım gibi. Bunu da bırakırsam kuruyup ölürüm herhalde.




 
su iç?


  • sta  (18.12.14 16:38:29) 
çok çiş yaptırır.


  • fallthepieces  (18.12.14 16:40:28) 
her şeyin fazlası zarar hacı


  • lamneth  (18.12.14 16:41:11) 
@ground aynı soruyu ben soracaktım :) ben de bir şeyler içmeden duramıyorum. kahvenin çaydan daha zararlı olduğunu biliyorum. kahvenin yerine çay içiyorum. her gün bir fincan türk kahvesi içiyorum sadece. ben sigara da kullanıyorum, halim daha beter. bol su içmelisin yanında. günde en az 2 lt.


  • cok iyi yol  (18.12.14 16:44:03) 
@cok iyi yol; Iki değil belki 3-4 litre su içiyorum. Bununla ilgili ayrı bir soru açacaktım hatta. Yani surekli bir içme durumu mevcut.


  • ground  (18.12.14 16:50:54) 
kafein, vücuttaki suyu atıyor diye duymuştum. yanlış bilgi olabilir ama.

senin de kafein eşiğin benim gibi yüksektir. sırf içiyorsun ama bir etkisini göremiyorsun. aslında alternatif yararlı bir şeyler bulmamız lazım. ben yeşil çay deneyeyim dedim. millet çayını alıyor yudumluyor, sen sallamakla uğraşıp bekliyorsun.

doktor yok mu bu duyuruda bir cevap verse!
  • cok iyi yol  (18.12.14 16:58:00) 
benzerini yaşadım önceden günde 10 paket nescafe 3 ü 1 arada içiyordum hatta tekli kesmiyordu bir bardağa 2 adet döküyordum üzerine çikolata ekliyordum.

Sonuç vücudumda lekeler oluştu komple bıraktım nescafeyi sonra düzeldim.
  • basond  (18.12.14 16:58:40) 
Demir eksikligi, belli bir miktara kadar uykusuzluk sonra aşırı uyku, dehidrasyon, çarpıntı, baş ağrısı vs.

Adamlar o kadar içerler çünkü onlarda direnc gelişmiş, çat diye öyle baslamiyorlar içe içe artık iki üç bardak ise yaramıyor.

Günde 2 fincan çay, 1 kupa kahve iç yararlarini almak için yeter. Her şeyin fazlası zarar.
  • Lim5  (18.12.14 17:03:21) 
Şu duyurudaki yanıtımı okuyun:

(git: 865660)
  • hiko seijuro  (18.12.14 17:10:19 ~ 17:10:29) 
decaf denen kafeinsiz kahvelerden alabilirsin. bitki çayları (süzen poşet olanlar) epey zararlı diye biliyorum ben; barsak kanserine kadar götürebiliyormuş aşırı tüketimi.


  • karaage  (18.12.14 17:19:46) 
ben işyerinde çok içiyorum. dışarıda ne tüketebiliriz?


  • cok iyi yol  (18.12.14 17:29:12) 
vücudunuza çok su kaybettirir. kansızlık yapar uzun vadede. ayrıca nescafe granül kahve olduğundan kahveden çok zibilyon tane katkı maddesi içerir ve hücre döngüsünde o da uzun vadede zararlar verir. ama 2 fincan türk kahvesi ya da filtre yani çözünmeyen direk çekirdek, telveli kahve tüketmeniz faydalı bile olabilir.


  • ruh i tibbiye  (18.12.14 17:45:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.