[]

Noel kutlama adabı

Merhabalar,

Yazın yanında staj yaptığım hocamın noelini kutlayacağım da kararsız kaldım.

Birazdan bir mail atacağım kendisine sonuna mı ekleyeyim merry christmas diye yoksa haftaya ayrı mail mi atayım onun için?

Şimdiden teşekkürler.

 
Sms ile şunu gönder ahadsfsadf :D

.....*
..../.\
.../..'\
.../'.'\
../.''.'\
../.'.'.\
../'.''.'.\
^^[_]^^
May this Christmas be so special,
that you never ever feel lonely again
& be surrounded by loved ones throughout!
Happy Christmas.

Haha şaka bi yana, bence 25'inde ayrı bi mail gönder.
  • rodriguez2  (18.12.14 15:30:38 ~ 15:32:29) 
anladığım kadarıyla zaten mail atacaksınız, noel kutlamasını şimdiden aradan çıkarayım mi, yoksa haftaya ayrı bir mail atayım mı diye soruyorsunuz? Eğer öyleyse bence şimdiden kutlayın tabii sık sık mailleşiyorsanız noel arefesi kutlamanız daha iyi olur sanki.


  • nuka cola  (18.12.14 15:31:37) 
marjinallik yapayım derken yılbaşına kadar da ertelemeyin de :) noel ile yılbaşını ayırt edemiyor bazı insanlar.


  • masa penisi  (18.12.14 15:42:56) 
yurtdışıyla çalışıyoruz şirket olarak, şimdiden noel kutlamalarını gönderdik çünkü tatile çıkıyor bazıları erkenden.

araya sıkıştırma ayrı mail at ayrıca.
  • pokerface  (18.12.14 15:52:08) 
Marjinallikle ne alakası var, adamın bayramını kutlayacağım şurda.

Ayrıca şimdi atmaya karar verdim arefe günü atarsam muhtemelen mailini kontrol etmeyeceği için görmez. O yüzden şimdi daha iyi.
  • Haldamir  (18.12.14 16:01:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.