[]

Elektronik sigara almalı mıyım?

Günde 10-12 tane mentollü sigara içen bir insanım. Keyif için içiyorum yani anlayacağınız ve seviyorum sigarayı. Şimdi ben biraz araştırdım ancak tam olarak anlayamadım.

1- bu elektronik tüttürgeç gerçekten sigaraya göre ciddi seviyede daha az mı zararlı?

2- avrupada, amerikada vs yasaklı mı ya da nasıl karşılanıyor?

3- Uğraştırıcı mı, yani "tek bi sıvısı var her gün dolduruyorsun bir de şarj ediyorsun her gün bu kadar" mı yoksa ayrı ayrı uğraştırıyor mu başka şeylerle de?

4- Neden orada burada kimseyi bunu içerken görmüyoruz? Kapalı alanlarda yasak mı?

son olarak şuradan al şu modeli al gibi tavsiyeleri olan varsa o da çok iyi olur.

 
annem ve babam için bir çift almıştık 1 hafta kullanmadılar sigara tiryakileri sevmiyor bunu
aromalı şeyler içeceksen al ama yurt dışından almayı dene burada çok tuzluydu çin fiyatlarına göre, aromasını buradan alırsın ya da aynı satıcıdan sipariş verirsin varsa
amaaa türkiyede en son yasaktı gümrükte sorun çıkartabilirler mi bilemem

zarar kısmına gelince kimyasal bi solüsyon mu desem aromalı bir sıvı işte onu soluyorsun sonuçta ne kadar sağlıklı olabilir ki?
  • sen de git sen de unut  (18.12.14 00:25:43) 
1- bildiğim kadarıyla evet, ciddi derecede daha az zararlı. ama sonuçta faydalı da değil.

2- yasak değil, çeşitleri markaları vs var.

3- bilmem

4- bizim millet sevmez öyle işleri. ver bi cuğara diyip içer bildiği şeyi.
  • harzem  (18.12.14 00:52:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.