[]

aktarmalı uçuş - ilk kalkış yerinden binmesek ne olur?

merhaba,
soru şu: mesela paristen kalıp istanbula gelen ve oradan da bakü'ye giden bir uçak var diyelim. ben paris-bakü bileti alıyorum ancak uçağa istanbul'dan binmek istiyorum, bu mümkün mü?

nedenini sormayın, sadece mümkün mü?

edit: havayolunu aramak aklıma gelmemiş olabilir mi sence güzel kardeşim :) buranın amacı ne ki o halde :)

 
benim bildiğim kadarıyla aktarmalı uçuşlarda ilk bileti kullanmazsan bağlı tüm aktarmalar iptal oluyor. ama bu sadece thy'ye has bi durum da olabilir, arkadaşlar yazar birazdan.


  • in vino veritas  (17.12.14 19:20:12) 
ilk bacağı uçmazsanız tüm bilet yanar. genel havacılık kuralıdır.


  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (17.12.14 19:31:45) 
havayolu şirketini arayıp sorsanız daha kolay olmaz mı?


  • exordinary  (17.12.14 19:32:47) 
No show derler ikinciye bindirmezler diye biliyorum


  • napoli  (17.12.14 19:52:19) 
o dediğin olmaayor


  • domates yiyom  (17.12.14 19:56:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.