[]

Mikrodalga cahiline yardımlarınızı bekliyorum.

Evime arkadaşlarım tarafından ev hediyesi olarak mikrodalga fırın geldi. (git:www.mediamarkt.com.tr ) bu linktekinden. Şimdi daha önce hiç kullanmadığım için neler yapabilirim bu fırında. Bir şey ısıtma, buz çözdürmenin dışında başka ne işe yarar? İçinde yemek tarifleri var malzemeleri koyup basınca kendi pişiriyormuş. Siz neler pişiriyor sunuz? Bir şeyler ısıtırken tabağı direk içine mi koyuyorsunuz yoksa üstünü streç filmle falan kapatıyor musunuz? Kestane oluyormuş deneyen var mı? Kısacası efektif olarak nasıl kullanabilirim?




 
Ben bekarken almıştım, denemediğim nane kalmadı. Denediklerim arasında kupada kek en güzeliydi [ www.google.com.tr ] ama bir yerden sonra illa ki yemek ısıtmak veya buz çözdürmek için kullanıyorsun. O gaz illa ki geçiyor yani.


  • gonion  (17.12.14 18:20:04) 
Ha internette sürüyle mikrodalgada yapılabileceklerin listeleri ve tarifleri var. Zamanınız varsa deneyin güzel şeyler çıkıyor.


  • gonion  (17.12.14 18:20:35) 
Parça parça cevaplamış oldum ama olsun,
Biz şeffaf cam tabakta üzerini bişeyle kaplamadan ısıtıyoruz (veya çözdürüyoruz). Sütü güzel ısıtıyor. Yalnız salep olayına dikkat edin, çok çabuk taşıyor. Gözünüz üstünde olsun.

  • gonion  (17.12.14 18:21:54) 
sulu yemeklerde üstüne bi kağıt havlu koyarsan içini batırmazsın ben çok batırdım öyle. yumurta pişirmeye de kalkma. mikrodalga tarifleri diye yaz tatlı tarifi falan çıkar. biz en çok pirinç pilavı ve ıslak kek yapmak için kullanıyoruz. ne koymaman gerektiğine kullanma klavuzundan bakabilirsin. koyarsam ne olur demeden önce de youtube'da brainiac microwave'de aratıp sonuçlarını görebilirsin.


  • b1019  (17.12.14 18:28:42) 
streç filmle kaplama, yanar. ikeada mikrodalga için tabağın üstüne konulan şeyler var. ahan da şu: www.ikea.com.tr bundan al.

verdiğin linke bakmadan yazmıştım, benim almak isteyip stokta olmadığı için alamadığım makine.
  • inheritance  (18.12.14 09:19:15 ~ 14:31:28) 
Üstüne mikrodalgaya özel kapak koymak çok pratik. Ben borcamda somon yapıyorum, her türlü haşlama, buğulamayı güzel ve çabuk yapıyor. Isıtma, buz çözme çok iyi. Mısır patlatabilirsin.


  • SiyamkedisiZorro  (18.12.14 14:24:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.