[]

Vejetaryen restoran (kadıköy)

Bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz temiz bir yer var mı? Moda, Bahariye veya rıhtım civarında?
Eğer böyle bir yer yoksa nerede mantarlı lezzetli bir şey yiyeyim?



 
çiya vejetaryen için uygun değil bence. antep ve güneydoğu mutfağı içerikli bir yer. mezeyle ara sıcak/soğuk la doycaz diyosanız başka...

mantarlı lezzetli bir şey için ise kesinlikle ve kesinlikle parsifal restaurant ı öneririm. fakat o da kadıköy de değil.
  • gis  (17.12.14 15:07:33 ~ 15:20:58) 
adam/kadın vejetaryen restoran soruyor, kebapçı öneriyorlar. i love duyuru dfdsfldsjhsdkllf

saydığın yerlerde öyle bir restoran olduğunu sanmıyorum. varsa da ben duymadım.

mantar diyorsan my chef'te kiremitte mantar yemiştim. güzeldi. bir de kadife sokağı bitirip (rex'in olduğu değil diğer uçtan) sağa dönünce ev yemekleri yapan küçük bir yer var. sebze yemekleri yapıyor güzel.
  • sir gawain  (17.12.14 15:07:34 ~ 15:15:21) 
moda'da cherrybean coffee'nin tam karşısında tabelasız bir yer var vejetaryen restoranı sanırım salaş bir yer içine girmedim hiç ama dışarıdan görmüştüm isterseniz oraya bir bakın


  • yigitkaraca  (17.12.14 15:15:58) 
Öncelikle parsifal taksim'de. Kadıköy'de yemek yemek zorundayım bugün. Çiya önerisi için de teşekkürler ama iki çiya' nın da mutfağı vejetaryen değil.


  • kırmızıkaşekaban  (17.12.14 15:26:33) 
size ters olur mu bilmiyorum ama şurasını çok övdüler.

www.musafirindian.com
  • kakao  (17.12.14 15:32:59) 
falafelci var nohut dürüm diye bi şi yapıyolar çokzel. orayı öneririm. bahariye üzerinde sağdaki sokaklardan biriydi ama unuttum şimdi.


  • reavelyn  (17.12.14 16:07:02) 
bahsedilen nohut dürümcü rulo dürüm. 5 lira. ve harika.


  • retiredcolonel  (17.12.14 16:13:29) 
Moda starbucks'ın karşısında falafelci var.
Makarna seviyorsanız rock pub'ın arka sokağında semolina, karşı çaprazında asmakaet ev yemekçisi var (sebze yemeği kalmış mıdır bitmiş midir bilemem).
Pizza seviyorsanız Pizza Vegas'ın margarita'sı süper.

Bu öneriler yumurta ve süt ürünleri yediğinizi ön görerek verilmiştir.
  • whoosie  (17.12.14 16:15:55) 
ayrıca çiya'da gayet vejetaryen yemekler bulunmakta neden vejetaryen değil anlamadım. tek sorun fiyatlar çok pahalı.
vejetaryen olarak yiyebileceğiniz birbirinden güzel mezeler, etsiz yemekler ve vejetaryen lahmacun ile kebap bulunmakta. Özellikle kebap ve lahmacun resmen ayrı bir know how, bence parasını hak ediyor.

  • retiredcolonel  (17.12.14 16:35:48) 
Rulo kafe var vegan. Falafel özellikli. 6 lira tanesi.

Çarşı civarında mnakarnacı vardı, bir iki çeşidi vegandı ama unuttum adını.

Mamatma kafe açıldı 1 sene 6 ay olmadı, gitmedim hiç ama pek beğenilmedi sanırım.

Vejeteryanın yiyebileceği şeyler çok var aslında. OLmadı veganların son çaresiz çiğ köfte var. Sonçare diye bir şey yok da. Et suyu olabiliyor hazılarımnda ya da bulyon.
  • Cursed Chico  (17.12.14 16:38:04) 
Restoran olmamakla beraber yeldegirmeninde vejateryan cafe var. Ismi aklima gelmedi. Cesit az ama lezzetli yemekleri var.

Ek: cosmicstring yazmis ismini. Mahatma. Tavsiye ederim, sirin bir yer.
  • f_d  (17.12.14 17:21:30 ~ 17:24:20) 
Happymoons olabilir. Vejetaryen menüsü var bildiğim kadarıyla. Izgara sebze tabağı bulabilirsiniz en kötü..


  • 412  (19.12.14 22:00:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.