(5)
Yves rocher vücut kremleri
Bir kadın arkadaşıma hediye almak istiyorum buradan. Bende poire caramel var, ona da ondan almak istedim ama merak ediyorum başka kullandığınız / sevdiğiniz kokusu güzel olan vücut losyonu var mı?Teşekkür ederim cevaplarınız için.
Bir kadın arkadaşıma hediye almak istiyorum buradan. Bende poire caramel var, ona da ondan almak istedim ama merak ediyorum başka kullandığınız / sevdiğiniz kokusu güzel olan vücut losyonu var mı?
Teşekkür ederim cevaplarınız için.
0
kırmızıkaşekaban (
17.12.14)
Yves rocher vanilyalı da harika ve kalıcı.
0
Ben de yulaflıdan kullanıyorum.
Armut karamelin de parfümünü kullanıyorum. Gerçekten güzel kokuyor o da. Kremi daha da güzel kokuyordu hatta. O yılbaşına özel bir ürün olduğu için bir daha çıkmayacakmış. Belki bu da seçiminizde önemli olabilir.
0
@m e l t e m, zevkine güveniyorum. Hangisi hediye için daha uygun sence?
Teşekkür ederim cevaplarınız için.
0
🌸
kırmızıkaşekaban
(
17.12.14)
Hediye alınacak kişinin zevkleri önemli. Temiz kokulardan hoşlanıyorsa, hafif parfümler kullanıyorsa yulaflı daha uygun olur ama böyle koku süründüğünde insanlar mest olsun isteyen biriyse o zaman armut karamel derim. :)
Edit: Her türlü armut karamel diyorum. Bugün kendime aldım.
0