[]

paypal nasıl kullanılır ?

hesap var ama nasıl kullanılır bilmiyorum.

malum steam'de kış indirimleri geliyor ve ben rusya store üzerinden daha da ucuza almak istiyorum ve en pratik yol da paypal bunun için. illa belli bir miktar mı atmam gerek içine yoksa kredi kartımı tanımladığım zaman girdiğim miktarı kredi kartımdan çekip istediğim kişiye gönderir mi ? gönderme işlemi nasıl oluyor bir hesap numarasıyla falan mı ? aklıma ilk gelen sorular bunlar ama aydınlatırsanız sevinirim.


 
hayır paypala bakiye para atılmıyor karttan çekiliyor. ancak biri size gönderirse bakiye olarak durabiliyor onuda sadece yurtiçinde harcayabiliyorsunuz veya hesaba çekebiliyosunuz. para göndermek için göndereceğiniz kişinin paypal emali gerekli parayı kredi kartınızdan kartından çekip gönderiliyor.

ayretten rusya store'dan oyun almak derken rus satıcılardan almayı kastediyorsanız onun için paypal yerine team fortress 2 anahtarları aracılığı ile steamtrades.com'dan alışveriş yapmanızı öneririm trade yapacığınız kişinin profiline bakıp güvenilirmi anlayabilirsiniz.

www.steamtrades.com/forum

birde son olarak bazı oyunlar rusyaya kilitli oluyor. vpn kullanımınıda tavsiye edilmiyor hesabınızın banlanma riski var onada dikkat edin.
  • klakie  (17.12.14 01:04:51 ~ 01:10:08) 
Tesekkurler ancak hem paypal in gercek para olmasi nedeniyle fiyatlar key fiyatlarina gore daha makul hem de artik marketten alinan keyler bir hafta boyunca takas edilemeyecek paypal ile key alip oyle takas yapacagima direk yuksek ratingli guvenilir saticilardan paypal ile almayi dusunuyorum.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (17.12.14 01:31:18) 
o konudan haberim yoktu key ile trade olayını öldürür o zaman. geriye dediğin gibi paypal kalıyor ama ondada yurt dışına para gönderiminde kesinti oluyor diye biliyorum onun yerine g2a.com'u kullanmak daha mantıklı gibi.


  • klakie  (17.12.14 03:12:55 ~ 03:30:39) 
paypal'a sanal kart gibi para yüklemediğimizi göre (ben böyle sanıyordum) paypal'ın normal kredi kartı ile alışveriş yapmaktan ne farkı var peki?


  • hayley williams ile evlenecek genc  (17.12.14 04:30:24) 
@hayley williams ile evlenecek genc

her seferinde kart bilgileri girmeye uğraşmıyorsun.

@proletarier aller lander vereinigt euch
www.steamgifts.com

galiba şimdide birde komple bölge kısıtlaması gelmiş
  • klakie  (17.12.14 06:33:41 ~ 06:56:54) 
Su yorum cok guzel olmus.

Watch tonight on TV: How The Gaben Stole Christmas.

Hay ben boyle isin.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (17.12.14 09:24:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.