[]

blogçular bir bakın

merhaba. eşim bugün işinden istifa edip işsizlik mertebesine erişti. 1,5 ay boş. ardından 4 aylık bir aşçılık eğitimi ve üstüne 4 aylık bir staj dönemi olacak. tüm bu süreci hem evde çok sıkılmasın motivasyon kazansın hemde enteresan olacağını düşünüp bir blog açmaya karar verdik. aslında benim fikrimdi eşimde fena fikir değil diyince açalım dedik.

ancak pek tecrübem olduğunu söyleyemem. daha mesela isimde tıkanmış bulunmaktayız. bu konuda tecrübeli kişilerden biraz tüyo almak fena olmazdı.

veya okumak ister mi insanlar sizce böyle bir şeyi. hani baya bankacıydı istifa etti aşçı olacak serüveni falan.

bir işsizin günlüğü diye bir şey düşündüm biliyorum çok yaratıcı değil ama.. işte öyle.

 
sevdiği, hayatında etkilendiği bir şeyden (şarkı olabilir, karakter, film gibi şeyler olabilir) ilham alıp takma isim kullabilir belki blog adı için. sonra belki "falancanın serüveni" diye de ekleme yaparsınız. ne şekilde hoş gözükürse.


  • chachachablues  (17.12.14 00:59:58) 
gişeden mutfağa
broker chef
bu tarz ironi barındıran bir şey olsa hoş olaiblir. blog olayına gelince ingilizcesi varsa ki olmasa da olur altyazıyla falan halledersiniz. video blog olayına girmesini öneririim diger sosyal medya hesaplarıyla da destekler. vlog cular çok saglam rate alıyorlar. çok profesyonel olabilir ama birkaç örnek vericem;
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
  • the coolest dude  (17.12.14 01:21:01) 
hacı, bu senin dediğin şuna benziyor, "ben bi araba alacam ama ne alayım". elektirikli al, benzinli al, dizen al, küçük bişi al, büyük bişi al. bak gördün mü çeşitler ne kadar fazla.

Henüz neyi nasıl yazmak istediğinizi bile çözemediniz gibi geliyor bana. önce bi ufakdan yazmaya başlayın thumlr olur wordpress olur blogspot olur bir yerde ufakdan ufakdan başlayın yazmaya isim de önemli değil. salla gitsin daha sonraları yazdıkça, yazmak istediğiniz şeyleri fark edeceksiniz, zamanla bir topluluk oluşacak, yazmak istedikleriniz, yazdıklarınız isimle örtüşmeyecek ve taşınacaksınız, sizi takip edenlerde yeni yerinize gelecek. olay bu. çok büyütmeyin.

mealen: önce ne yazmak ve nasıl yazmak istediğinizi bir çözün kendi içinizde, zaten bunu çözünce gerisi otomatik gelecek.
  • selam  (17.12.14 01:35:46 ~ 01:36:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.