[]

1 milyonuncu kez kulaklık önerisi

merhabalar.

hemen gireyim konuya. aslında kulaküstü istiyorum ama kulakiçi de bi ihtimal olabilir. onları kulağıma sokmaktan rahatsız oluyorum ama alışırım belki.

verilerim şöyle;
-otobüste dinliyorum %90
-elektronik, house tarzı dinliyorum
-iphone uyumlu olsun lütfen
-bütçem de taş çatlasın 350 olur.

duyuruları çok okudum inanın, tatmin edici bi cevap bulamadım.

çok teşekkürler şimdiden.

 
Akmardan 5 liraya aldım geçen ay. Normalde 10 lira ama yırtık bi renk seçtim, 5te anlaştık. Acayip dandik ses veriyor ama ses geliyor yani fena değil.

House trance ve etnik müzik dinliyorum ben de.
  • IncredibleMau  (16.12.14 21:30:25) 
"internet kullanıcılarına aç" işaretine tik atmamam gerektiğini unutuyorum bazen.


  • i was me but now he s gone  (16.12.14 21:32:36) 
philips'in 60 tl ye olan kulaklıkları var. onları kullanan çok...


  • inanmazsan inanma  (16.12.14 21:35:32) 
Trollemiyorum ki ben. Çıkarman gereken mesaj "5 liralık kulaklığın da aynı işlevi görebileceği. 350 liranın bir kulaklık için fazla para olduğu" beni ilgilendirmiyor tabii. Sadece fikir belirttim.


  • IncredibleMau  (16.12.14 21:38:06) 
alakasız olacak ama kulaküstü takan elemanlar barzo gibi duruyor. ben çok uyuz gidiyorum o tiplere.


  • emiter  (16.12.14 21:42:59) 
onyargilariniza...
adam hayatinda hi fi dinlememis gelmis burda millete barzo diyo
oteki kulakliga 350 lira verilir mi diyo.
hakkaten vereceginiz cevaplara...

o fiyat range inde marka olarak akg lere ve senheisser lere bak derim. akg ler daha iphone/ipad friendly oluyor.
  • rentts  (16.12.14 21:56:14) 
kulak üstü hiç kullanmadım, kanal kulaklıklardan akg ve shure diyorum. bir de mesela sony veya philips'in gürültü engelleyici kulaklıkları var, onlar otobüste şahane oluyor. bir zamanlar ikarus'ta güzel verim aldım onlardan. :)

www.testfreaks.com.tr bak hatta hem kafa üstü hem de gürültü önleyici bir model varmış.
  • yirmisantim  (16.12.14 22:03:11) 
Urbanears Zinken bayagi iyi. Dugmesi var, iphone-android ile calisiyor. guzel ozellikleri var, hem 6mm hem de 3.5mm kablo baglayabiliyorsun, katlanabiliyor vs. Tasarimi, dayanikliligi da bayagi iyi. Ama ses kalitesi cok uber degil. Yani iyi ama hi-fi filan ariyorsan kesmez. Sansin olursa bir D&R'da filan dene derim.


  • fortisvita  (16.12.14 22:26:30) 
Sennheiser MX271


  • peace.on  (16.12.14 22:28:12) 
Akg k375. Bulamazsan k376.

Neden bulamazsan diyorum hakikaten tr'de bulmasi zor.

Bass agirlikli istiyorsan da siddetle sony mdr exb90ex oneririm ama akg daha dengelidir ve dedigim modeller iphone uyumlu mikrofona sahip.

Sonyde mikrofon yok.
  • halitkin  (17.12.14 01:11:05) 
yabancı dilin varsa şurayı kurcala. www.head-fi.org

duyurudan veya sözlükten nokta atışı cevap alamazsın büyük ihtimalle. bizde kulaklık kültürü diye birşey olmadığından 5 liralık kulaklıktan sennheiser earbud kullanan herkes nirvanaya ulaştığını sanıyor. ayrıca kulaklıkların ses renklerini etkileyen çok etmen olduğundan, sadece hoparlorden, hoparlor seçmekten farklı bir dünya.
  • paulie walnuts  (17.12.14 08:17:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.