[]

bu hikayede ne anlatılıyor?

bugün feci iş vardı, asansöre müdürle bindik. nasıl gidiyor memnun musun diye sordu, ben de evet memnunum sağolun ama çok yoruldum bugün dedim. adam da haklısın bak bi hikaye anlatayım sana dedi;

ömer bin nazım bir gün pazar yerinde yürüyomuş. dilenci bir kadın görmüş, kadın kaş göz işareti yapıp kesesini göstermiş, para dilenmiş. kadına ey kadın elin var kolun var neden çalışmazsın diye sormuş, kadın da elim var ama inancım yok demiş.

ne bu hikaye bi bok anlamadım adama da süper falan dedim.

 
Çalışma isteği gibi bişeyi mi kastetmiş acaba inanç yerine.


  • phoenixboy  (16.12.14 20:59:16) 
işte böyle böyle müdür olunuyor, büyük bi ders vermiş aslında sana


  • divit  (16.12.14 20:59:49) 
Yani kazanmak icin yorulmak lazim, o yuzden sen dogru yoldasin demek istemis.


  • delifaruk  (16.12.14 21:01:24) 
anlayana...

kadın ateistmiş
  • bekçi hurşit'in eline lüverver vermişler  (16.12.14 21:02:42) 
Ayni model bi de bende var.
5 gibi basliyor her aksam, vaaz gibi nasihat gibi, artik kafam mi kazan oluyor bilmiyorum ben de bise anlamiyorum ama hep hmm, aa, evet, cok dogru, kesinlikle .. diyorum.
bi gun ne dedim tekrarla dese , höö diye gozlerim acilacak, hayirlisi bakalim.

bence de boyle boyle mudur olunuyor
  • cecilia  (16.12.14 21:04:09) 
elim var kolum var ama çalışmaya götüm yok demiş :)


  • kakao  (16.12.14 21:04:54) 
:D beterin beteri var kardeş ya bu fıkrayı anlatsaydı: www.youtube.com


  • Ufuk  (16.12.14 21:05:31) 
vikvik etme yorgunum diye demiş kısaca..

bu müdürlerin alayı mal..
  • defnex  (16.12.14 21:27:15) 
" ama çok yoruldum bu gün" demişsin ya, ona gönderme yapmış müdürün. öyle deme, öyle düşünme demek istemiş.

"ama"dan sonra söylenenler öncekileri kenara iter/geçersiz kılar. masada "ama"dan sonrakiler kalır.

bugün epeyce yorucu bir gündü ama evet memnunum :)" demekle, "evet memnunum sağolun ama çok yoruldum bugün :/" demek farklı etki yaratır.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (16.12.14 21:40:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.