[]

güzel kızın yanındaki çirkin kıza ayıp oluyor mu?

ifade hep böyle kullanıldığı için başlığı da öyle attım ama aslında çekici kızın yanındaki çekici olmayan kız olsa daha güzel olur.

bugün mesela 1-2 haftadır tanıştığım, arada muhabbet ettiğim çekici olmayan kızın yanında çekici kız olarak tabir edebileceklerimizden gördüm (gözleri parlar hani, mal mal bakmaz, öyle kızlardan). muhabbet iyi sardı, "kıza hafta sonu napıyorsun?", "akşamları çıkıyor musun?", "sen de burada yabancısın sıkılıyor musun?" gibisinden şeyler soracaktım ama üçümüz de yabancıyız burada, diğer kıza ayıp olmasın yüzü asılmasın diye fazla yürüyemedim. şimdi aslında kızlar bunu erkeklerden daha çok yapıyor bence, ben şahsen kaç kere şahit oldum çekici erkek görünce kafayı yiyen kızları ama benim içim elvermiyor yav. utanıyorum. nedir bu konudaki fikriniz?


 
oluyor tabii ama ne yaparsın, hayat da böyle bi şey işte. alışkındır o zaten, diğerine sor gitsin.


  • devilred  (16.12.14 18:34:46) 
Çekici olmayan kiza hissettirmeden yürü diğerine. Gostere gostere yürüme.


  • damdanakan  (16.12.14 18:35:07) 
A Beautiful Mind'ın sonundaki arkadaş grubu örneğini baz alma.

Adam Smith olmak, serbest piyasa ekonomisinde özgür olmak daha hesapsız kitapsız duygularınla hareket etmek daha doğru. Başkası ne düşünür, yanlış anlaşılır gibi hesaplar ile gitmez bu işler.
  • hiko seijuro  (16.12.14 18:38:57) 
işin çok zor, kadınlar arkadaş da olsa birbirini kıskanır. arkadaşıma geldi, bana gelmedi diye düşünüp üzülecek. o kızın yanında olmadığı bir zamanı kolla bence.


  • cok iyi yol  (16.12.14 18:44:19 ~ 19:02:46) 
bu kadar düşünceli olduğunu bilse ikisi de sana yürürdü be.


  • charles montgomery monty burns  (16.12.14 19:01:44) 
@charles montgomery monty burns, valla ince düşünmüşsün :) bende katılıyorum sana

ve soruyu soran kardeş, bence fırsatını bulduğunda yani kızı tek yakaladığında konuş alttan alttan kaçırma bu fırsatı sonra başını vuracak taşlar ararsın..
  • ada meltemi  (16.12.14 19:08:31) 
bende seninle aynı şekilde düşünüyorum. aslında tam olarak utanma değil de diğerine ayıb olur, üzülür gibi. değişik bişey. yalnızken konuş bence.


  • spirit crusher  (16.12.14 19:10:20) 
çekici bulmadığınız size yürümüyorsa ayıp olmaz.
charles montgomery monty burns'e de katılıyorum.

  • hesabım silindi kırgınım modlar  (16.12.14 19:10:33) 
onların fıtratında var bu asgdhjklş :D

o değilde işime taş koyan çirkin bir kıza denk gelmiştim. bu da böyle aklında bulunsun. o çirkin kız da hoşlanıyorsa senden işin zor.

ama yürü gitsin, bir şey olmaz.
  • air  (16.12.14 19:12:01) 
çirkin kız geldi açılın. özellikle liseden sonraysa zaten çirkin kız alışmış oluyor. default olarak masada başka bir dişi varsa kendisiyle ilgilenilmeyeceğini, kimsenin onu diyeceklerini takmayacağını biliyor zaten. yaşı 20den yukarıysa aldırmaz o yüzden. rahat ol.


  • gene mi gene  (16.12.14 19:54:50) 
istediğin kişiye yürüyebilirsin. senin çirkin olduğunu düşündüğün kızın umurunda olduğunu düşünme. şöyle ki, insanlar bir yaştan sonra genelde güzellik, yakışıklılık olayını aşmış oluyorlar. sen endişelenme o çirkin dediğin kız için. hatta belki o seni reddedebilirdi.


  • rock n roll  (16.12.14 19:58:01) 
bu arada bir mistreated'ın çok ama çok çekici bir irkek olduğu gerçeği vardı, öyle değil mi?


  • mea maxima culpa  (16.12.14 20:00:53) 
Aynı şey geliyor başıma arasıra :/ tam olarak anlayamamış olabilirim ama mesela çekici bir kız oluyor ve yeni tanışıyorsun bir ortamda. onun yanında bir de çekiçi olmayan (ya da böyle demeyelim de ilgilenmediğin diyelim) biri daha oluyor. o biraz dışlanmış oluyor. Eğer gece kulübü gibi bir ortamsa dürtüklüyor gidelim falan filan diye :D benim de biraz moralim bozuluyor ama ne yapalım :(


  • secilmis uye  (16.12.14 20:04:40) 
Bence de ayip oluyor.


  • delifaruk  (16.12.14 20:06:04) 
Sana kin bilemesi muhtemel ama takmayacaksın.


  • arnold schwarzeneger  (17.12.14 07:59:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.