[]

dikkat sıkıntısı

ya bu aralar dikkatimi toparlamakta sorun yaşıyorum. en bariz göstergesi de test çözerken soruların şıklarını adam gibi okumayışım, az evvel kesin olarak emin oldum.

bu aralar uyku sürem azaldı (bir iki aydır ortalama günde beş saat). bundan mıdır abiler?

nedir çare, drogba'dan başka?

 
Benim duyurum vardı bir kaç gün once. Ana sebep uykusuzluk. Ama 2 ilaç yazdı psikiyatr.


  • ground  (16.12.14 17:24:55) 
birileri pharmaton, b vitamini, omega 3 demeden yazayım bari

en bilimsel yolu kan testi yaptırıp kan değerlerini ölçtürüp eğer unutma ve dalgınlığa neden olan bazı eksiklikler varsa buna uygun bir tedavi yöntemi uygulamak yada psikiyatri'ye gitmek ki onlarda antidepresan verirler yüksek ihtimal

Ancak bence en etkili yolsa kafana takılan sorun ettiğin bir şey var ki dalgınlık oluyor bunu ortadan kaldırmaya çalışmak bende de bu durum çok sık oluyor özellikle kafama bir şeyler takıldığı durumlarda.
  • joehigashi  (16.12.14 17:25:30) 
yani kafama takılan şeyler var tabii de ne bileyim hep vardı, oluyor. bi uyku düzenini düzelteyim ya bi hafta kadar bakalım nolacak, ilaç yazma olayı o kadar kolay mı ya


  • reavelyn  (16.12.14 17:28:40) 
şimdi kısa bir araştırma yaptım, b12 eksikliği olmasın diye. ayak üşümesi bunun belirtisiymiş ki ben bundan da bir aydır şikayetçiyim. ayaklarım felaket üşüyor. bi kan testi mi yaptırsam ya da?


  • reavelyn  (16.12.14 17:32:22) 
@joehigashi +1

bir de temiz hava ve spor.

hepimiz biraz daha masada kalkmadan oturursam ilham gelecek, açılacağım hemen bitireceğim işleri psikolojisindeyiz. ama oturdukça uykusu geliyor insanın ve miskinleşiyor.
  • mea maxima culpa  (16.12.14 17:34:54) 
şekerde artış var-dı son 3 aydır. azaltıyorum. spor yapıyorum haftada en az bir en çok 3. sebze-protein değişmedi.

ayak üşümesi, az uyku, alışılandan fazla şeker var elimizde şu an.
  • reavelyn  (16.12.14 17:38:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.