[]

Bu elemanın omuzları nasıl bu kadar gelişmiş?

YouTube'dan başarı hikayelerine bakarken bu videoya denk geldim. 1 yıllık çalışma sonucu bu hale gelmiş. VG'ye başlarken yaşını tahmin edemedim.(18 ya da 19 olabilir) Omuzları muazzam şekilde gelişmiş. Aynı şekilde göğüsleri de. Sadece kas kazanarak bu kadar gelişmesine ihtimal vermiyorum.

Bu kadar gelişimin sebebi kas olarak hacim kazanmasının yanında kemiklerinin gelişmesi midir yoksa sadece kas kütlesine bağlayabilir miyiz?

www.youtube.com

 
çalışmış ve hap iğne toz ne varsa kullanmış sanırım. Millet sanıyor ki tozu içeceğim hapı alacağım yattığım yerden six pack çıkacak. Nah çıkacak... Deli gibi çalışmadan 1 gr bile kas yapamazsın.

www.jetkarikatur.com
  • fallthepieces  (16.12.14 16:55:15 ~ 16:57:31) 
omuzlarda çok farklı bir durum yok tüm kasları geliştirmiş omuzlarda normal şekilde gelişimini sağlamış.

gelişimin sebebi sadece kas değil tabiki kemiklerde gelişiyor yanında.
  • zlatanibrahimovic11  (16.12.14 16:56:12) 
2012de henüz daha testosteron salgılamıyormuş çünkü çocukmuş. muhtemelen süre daha uzundur tabii. sağdaki vücut da çalışılmış ama ağır genetik handikapları yoksa insanın hapsız iğnesiz destekli beslenmeyle yapabileği bir vücut.
bu kadar büyütmeyin.

  • namus ninjası  (16.12.14 18:03:03) 
ilk fotoğraftaki gibi yağsız tüysüz çelimsiz vücuda olan birinin o şekilde vicut yapması o kadar kolayki, kolay dediğim şişman bir insana nazaran kolay , adam gibi beslenme düzenli spor alsana öyle bir vücut, zayıflık büyük avantaj


  • docrivers  (16.12.14 18:15:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.