[]

is gorusmesine geldim yarim saattir bekliyorum

geldiğimde misafiri vardı patronun yan odada bekleyin geliyorum dedi, geliş o geliş. Attılar diğer çalışanların odasına herkes kendi aleminde kulağında kulaklık ben de masadaki dergileri hatmettim. Neyse yarım saati geçiyor şimdi ama tık yok hala.
Arkadaşın taziyesi de var oraya da yetişmek lazım. Ne yapayım çıkıp gideyim mi? Gidersem birşey diyeyim mi? Tanıdık araya koyup bu görüşmeyi ayarlamistik.



 
danışma, sekreter, ön büro artık her neyse oraya git ve görüşmenin ne zaman yapılacağını sor. başka planlarının da olduğunu belirt.


  • sir gawain  (16.12.14 13:54:22 ~ 14:00:40) 
Patron ve mühendisler var burada sadece. Sekretere falan da denk gelmedim.
Tanıdık aracılığıyla geldim proje firması diye lakin ne üzerine çalıştığını bile anlamadim

  • bokmuhendisi  (16.12.14 13:56:22) 
bekle bir 10-15 dakika daha, bir şeyler oku. olmuyorsa da canın sağolun.


  • rygard  (16.12.14 14:01:23) 
Senin çalışmaya gönlün yok, boşver çık git. Kurumsal bir yer olsa zaten her şey planlı programlı yürür. Tanıdık aracılığıyla bir firmada işe girme ihtimalin var, işe de ihtiyacın varsa 30 dakika da beklenir 300 dakika da. İşsiz adamın iş bulmaktan daha önemli işi mi olurmuş. Ama çok önemli değil öylesine geldim diyorsan en başta dediğim gibi çık git boşver.


  • osurdum  (16.12.14 14:05:17) 
  • icemint  (16.12.14 14:07:39 ~ 14:08:09) 
ölene allah rahmet eylesin, yanlis da anlama ama gidip kimseyi kurtaracak halin yok, taziye ertelenebilir 1-2 saatligine. hani en bastan gitmeseymisin ara ertele gorusmeyi diyebilirdik fakat artik gitmissin ve yarim saat beklemissin. ustelik aradaki tanidigin da kredisini zayiflatirsin (hani adam gondermistin, iki dakka oturamadi yerinde deyebilirler) ikinci kez sana referans olmayabilir.


  • manimani  (16.12.14 14:10:54) 
Aldılar mesajdan sonra.
@osurdum hacı halimi bilmeden çalışmaya ihtiyacın yok ayağına girme bence.
Neyse is olursa cevap verenlere benden tatlı, tabi maaşa göre tulumba veya kadayıf olarak değişebilir bu tatlı :)
  • bokmuhendisi  (16.12.14 14:20:56) 
Tanıdığa rağmen bekletmeleri onların hıyarlığı. Projeciler zaten ekseriya hıyar olur. Birazdan reklama da girer mülakatta. Puff. Bekliycen.


  • namus ninjası  (16.12.14 14:44:02) 
Belki sabır testidir, o yüzden bekletiyorlardır.
Umarım taziyeye çok gecikmezsiniz.

  • aychovsky  (16.12.14 14:46:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.