[]

kahvaltıda ekmek yerine havuç

sabahları tost yemek yerine düzgün kahvaltı yapmaya başladım. iki yumurta, beyaz peynir, salatalık, zeytin ve bir dilim kepekli tost ekmeği. ekmek yerine bir havucu rendeleyip mi yesem? yoksa komple çıkartayım mı?




 
Komple çıkar tabii ki.


  • arnold schwarzeneger  (16.12.14 13:21:15) 
havuc yiyebilirsin bence salatalk gibi.

rendelemekle ugrasma hem besin degerleri kaybolur o sekilde.

soyle ye mis gibi www.espace-musculation.fr
  • exlibris  (16.12.14 13:31:31) 
Tadını sevecek olursanız haşlayabilirsiniz. Glisemik indeksi biraz yükselir ama ekmek kadar tehlikeli olmaz, zaten çok fazla tüketilecek bir şey değil. Ekmek alternatifi kahvaltıda bir avuç kadar ceviz de öneririm.


  • hadi ya la  (16.12.14 13:34:39) 
onun yerine bir dilim tam buğday ekmeği yerseniz daha iyi bence. tam buğday ekmeği faydalıdır. bağırsak yağlanmasını dengeler, şekeri dengeler.

havuç için ise için ise çok fazla tüketirseniz şeker problemi oluşabilir. ikincisi çok havuç suyu tüketenlerin derilerinde turunculaşma oluyor.
  • secilmis uye  (16.12.14 13:37:33) 
Havuç kan şekerini çay şekerinden daha çabuk fırlatır bu sebeple daha çabuk acıkmana sebep olur. O açıdan havuç yerine domates, turp, yeşillik vs gibi şeyler ye.


  • chavez s venezuela  (16.12.14 13:38:01) 
ekmek yerine 1 çay bardağı ceviz badem fındık yiyebilirsin ekmekten 10 kat tok tutar, tabi kavrulmamış olacak.


  • bal dok yala  (16.12.14 13:52:46) 
ekmek bu kadar kaçınmanızı gerektirecek kadar zararlı bir şey değil ki. beyaz ekmek yemeyin, tahıllı kepekli vs yeyin. bir zarar gelmez bence hayatınızdan çıkarmak doğru değil. sonuçta ihtiyacınız olan besin ögelerini de içeriyor.


  • bossokaklarsensizbensiz  (16.12.14 13:57:41) 
üstteki cevap +1

bir iki dilim esmer ekmek yemen sana zarar vermez, tam tersi doyurucu ve besin değeri açısından bütün bir kahvaltı yapmış olursun.
  • sir gawain  (16.12.14 14:20:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.