[]

anneye telefon

anneme yılbaşı hediyesi olarak telefon almak istiyoruz kardeşimle. şu anda samsung'un android olmayan dokunmatik bir telefonunu kullanıyor. aslında android almak istiyordum ama kullanım kolaylığı açısından hep nokia lumia tavsiye edilmiş bu konuda.

kendisi fotoğraf çeker, bilgisayarda oyun oynamayı sever telefonda olursa telefonda da oynar, mesajlaşmayı pek sevmez ama internet üzerinden sesli görüşme yapabileceği bir program olursa iyi olur.

bütçe 800 lira. buna göre neyi tavsiye edersiniz?

edit: yazmayı unuttum, samsung olmasın.

 
800den de asagıya gecen hafta gittigidiyordan s4mini aldım.
tam anne telefonu. 710tl ye geldi. (50tl worldpuan dusunce)

  • vazovski  (16.12.14 10:27:24) 
www.vatanbilgisayar.com
annem ve ben bundan kullanıyoruz memnunuz.
internet üzerinden sesli görüşme için facebook, viber vb kullanabilirsiz yükleyip.
kamerası nokia lumia kadar değil sanırım gerçi.
  • innerbliss  (16.12.14 10:27:41) 
turkcell t50 al. pişman olmazsın.
telefonda oyun oynamayı seviyorsa windowsphone sistem alma. bir çok oyun yok.

  • teritori  (16.12.14 11:04:12) 
lumia 700 bişi.
çok memnun

  • 65 derece  (16.12.14 11:09:30) 
General mobile discovery. Ekranı da büyük. Fiyat/performans telefonu.


  • gneral  (16.12.14 11:14:06) 
@gneral: discovery eskidi artık ve oldukça sorun çıkaran bir telefon.

bir lumia 920 kullanıcısı olarak tekrar söylüyorum annen oyun oynamayı filan seviyorsa alma. çünkü hiçbir oyunu bulamayacak, bulsa bile facebook entegrasyonunda sorun yaşayacak falan filan.

android alacaksın mecbur.
androidde de istersen bir tık daha yukarı çık nexus 5 al.
veya turkcell t50 gerçekten iyi bir telefon. ofiste htc kullanan bir arkadaşım döndü t50'ye 2-3 aydır acaip memnun adam.
  • teritori  (16.12.14 11:22:12) 
Asus zenfone 5 kullanıyor annem gayet memnun.


  • mutlusismankedi2015  (16.12.14 12:23:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.