[]

dresden mi karlovy vary mi?

merhabalar pragda 4 gün kalacağız. terezin toplama kampına gideceğiz(4-5 saatimizi alırmış) onun dışında da bi şehre daha gitmek istiyoruz yakınlardaki. dresden mi karlovy vary mi daha iyidir? kaçar saat ayırmazsak bir işe yaramaz gitmemiz? aylardan ocak. teşekkürler




 
ben dresden'in övüldüğünü biliyorum, hatta almanya turu için dresden'i rotamıza koymuştuk. (sonra gidemedik gerçi) prag'a gittiğimde karlovy vary'e uğramadım, aramadım açıkçası. bildiğime göre ucuz içki almak gibi niyetiniz yoksa karlovy gereksiz diyorlar.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (16.12.14 04:24:22 ~ 04:24:30) 
dresden tabiki. gidince keşke burada daha çok kalsaydım diyeceksiniz.


  • galahad  (16.12.14 05:47:09) 
biz dresden'e gitmiştik. arkadaşlar kv'de pek bi şey yok demişlerdi o yüzden gitmedik. güzel bir alman şehri. diğer alman şehirlerinden çok farkı yok açıkçası. yol tek yön 1,5-2 saat sürüyor diye hatırlıyorum. o yüzden 1 gün gider dresden'e.


  • merhum  (16.12.14 07:32:03) 
Karlovy Vary. Keşke bi daha gitsem. Masal şehri gibi.


  • afush  (16.12.14 08:53:05) 
karlovy vary tabiki. dresden'de gorulesi bir sehir fakat karlovy vary'nin o dinginligi ve mimarisi muhtesem.


  • odlek bedenin kancik kellesi  (16.12.14 08:58:02) 
aylardan ocak. ben dresden diyorum.
terezinden geçersiniz zaten dresdene. 3-5 saat takılırsınız. almanya görüldüyse ya da başka bir zaman tekrar gitme şansı olacaksa o zaman karlovy vary.

karlovy vary için bir bütün gün gerekir sanki. yarım güne de belki sığdırılır gerçi.

dresden: fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net
kv: scontent-a-ams.xx.fbcdn.net
  • icemint  (16.12.14 09:05:11) 
dresden'e gitmedim ama karlovy vary'e gittim. karlovy vary'nin güzel olduğunu söyleyebilirim ama dresden'e gitmediğimden karşılaştırma yapamam.


  • secilmis uye  (16.12.14 09:30:56) 
ben kesinlikle dresden derim. ikisine de gittim karlovary de sıkıntıdan patladık. 6 kişinin 6sı da hem fikir. karlov vary nin doğası güzel yemyeşil huzurlu tamam da 60 yaş için güzel bunlar. dresden aksine almanyanın floransası.


  • ben eskiden kucuktum  (16.12.14 11:10:49) 
chesky krumlov
net!

unesco dünya mirasına alınmış bir orta çağ şatosu ve omega harfi şeklinde akan nehrin çevresine kurulan küçük bir köy. emekliliğimi orada geçireceğim.

ayrıca illa bu 2sinden 1 i olacaksa ikisine de gittimcilere +1 e ek olarak karlo vary +1
  • gis  (16.12.14 11:16:13 ~ 13:26:09) 
İkisine de gittim, fırsat bulabilirseniz ikisini de tavsiye ederim,2si de güzel bence ama ocak ayı için de düşündüğümüzde karlovy+1 diyorum
bu arada 2011 temmuzda dresdende donmuştuk resmen ufolarla,şallarla ısınabilmiştik cafelerde; ocakta buz tutabilirsiniz orda.

  • isadora  (16.12.14 12:57:14 ~ 13:03:26) 
secilmis uye + 1
Karlovy Vary çok güzeldi bence ama bütün gün dışarıda idik, hiç içeri girmedik. Ocak ayı için önerseler, bilcümle dağcı kıyafetlerimle giderdim. Temmuz'da bile montu bir giyip bir çıkarıyorduk.

  • aychovsky  (16.12.14 13:03:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.