[]

Ayakları sıcak tutmak ?

Ayaklarımı sıcak tutmak konusunda çok sıkıntı yaşıyorum. Gün içinde genelde dışarıda oluyorum sigara içtiğim içinde cafe vs oturuyorsam dışarda oturuyorum. Ayaklarım ciddi derece üşüyor. Var mı şöyle yap böyle yap diyecek olan ? İki çorap giyden öte fikirlere açığım.




 
termal çoraplar var. blackspade'in. ben de aynı dertten yakınıyordum, bir nebze iyi geldi. ama asıl iyi gelen şey kan dolaşımını arttırmak. gün içinde ayaklarım donarken 15-20 dakika masa tenisi oynuyorum ayakkabıyı çıkarasım geliyor.


  • afrika fasulyesi  (15.12.14 23:51:08) 
dağcıların kullandığı bi nane var, 3tl tanesi, ayaklarının altına yapıştırıyon sıcacık oluyo.

bunun ötesinde sağlam ayakkabı lazım
  • selam  (15.12.14 23:54:16) 
üc kat corap giyin.
ya da söyle yünlü tabanlar var ayakkabinin icine koymalik:
www.fell-shop.com
  • shi aila  (15.12.14 23:55:23) 
polar çorap, migros'da 9 lira.


  • rygard  (15.12.14 23:55:32) 
@afrika fasulyesi:

termal çoraplar ne derece işe yarıyor ? hareket etme gibi bir şansım olmuyor ne yazık ki, 5 saat bir cafede dışarıda oturup çalışıyorum kimi zaman.

@selam:

bir link falan ya da ismini alabilir miyim o nanenin ?

@shi aila:

üç kat malesef giyinemem kalın olmaması lazım ayakkabı ayağıma olmaz. Yünlü tabanlar işe yarıyor mu ?

@rygard:

baya kalın gözüküyor polar çoraplar, onlarda olmaz gibi sanki. yani giyerimde ayakkabı olmaz bu sefer.
  • evet soyadim gercekten mucuk  (15.12.14 23:56:06 ~ 23:57:59) 
yün keçe


  • gündüz m  (15.12.14 23:56:24) 
kaliteli ayakkabi. outdoor magazalarindan temin edebilirsiniz , deri ayakkabi satan cabani gibi yerlerde de güzel sicak tutan ürünler var. 50den baslar 350ye kadar gider genelde.

eller de üsüyorsa kansizlik muhtemel, demir az olabilir, adam gibi beslenme gerek.

@afrika fasülyesi +1.

bir de @selamin dediginin pilli olanlari var les ama isitiyor gene de. ama o nokta dagda falan gelinen nokta. ölme diye. cafede beklerken üsümek normal degil zaten.
  • wiillii  (15.12.14 23:59:55) 
ofiste veya evdeysen ayak ısıtıcıları var.

ayak altına konan 3 tl'lik naneleri sanırım decathlon mağazalarında bulabilirsin.
  • zebragibi  (16.12.14 00:00:21) 
@mr mucuk
bi nebze yariyor evet. ayakkabiyi da önceden bi numara büyük almaniz gerekiyodu. adettendir kislik ayakkabi kalin coraplada giyilsin diye bi numara büyük alinir. (en azindan ben öyle yapiyorum)

  • shi aila  (16.12.14 00:01:03) 
@wiillii:

kansızlık gibi bir sorun yok, hareketsiz geçen 1 2 saatten sonra ayağım üşümeye başlıyor doğal olarak dışarıda olduğum için.

@shi aila:

kalın çorap vs giymekten hoşlanmıyorum ne yazık ki, ayakkabıyıda bu sebeple tam numarasında alırım. termal çorap denicem sanırım.
  • evet soyadim gercekten mucuk  (16.12.14 00:04:48) 
www.hepsiburada.com

bak birde bunlar varmış, 50TL ye şarjlı elektirikli ısıtıcı.
forum.shiftdelete.net
  • selam  (16.12.14 00:15:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.