[]

c# için arayüz oluşturma

bildiğim kadarıyla blend ile yapabiliyoruz bu işlemi. başka program var mıdır bildiğiniz




 
soru biraz eksik. arayüz oluşturma işlemi kullandığın dilden bağımsız bi hadise. platforma bakmak lazım. eski usül, windows forms application geliştirmek için blend'e ihtiyaç yok. visual studio içerisinden oluşturuyorsun. wpf, silverlight, windows phone ya da windows store için uygulama geliştireceksen, c# ya da vb.net fark etmeksizin, evet XAML ile arayüz oluşturman lazım. XAML editor olarak da piyasadaki en iyi yazılım expression blend.


  • cevap botu  (15.12.14 23:20:25) 
uygulama hangi platformda gelistiriliniyor?


  • goo.gl  (16.12.14 00:32:17) 
uygulama windows pc için sadece. evet normal windows formlarından başka arayüz oluşturmak için. galiba
DotNetBar,Elegant UI,DevExpress varmış

  • sylow  (16.12.14 15:39:46) 
fi tarihinde DevExpress kullandim. cok kullanisli ve goze hitap ediyor.


  • goo.gl  (16.12.14 23:00:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.