[]

Fiyat/performans yazıcı+tarayıcı+fotokopi

Selamlar, yakın zamanda ev kullanımı için renkli bir combo yazıcı almayı düşünüyorum. Piyasada 150 TL ve üzeri çeşitli modeller var. Ancak çok da araştırmadım (utanmadan) size sorayım dedim. Çok uçuk bir şey de istemiyorum. Ekstrası olarak kablosuz ağa bağlanabilir olması tercihimdir ki kablo derdiyle vs uğraşmayayım.

Şimdiden teşekkürler


 
Hp 1510 (ancak çok hız beklemeyin) renki 200 sayfa-siyah beyaz 350 sayfa basar. Kablosuz özeliği yok.
Kartuşları ucuz sayılabilir

  • ceyrekakıl  (15.12.14 22:48:19) 
Canon'u bu işte tek geçerim.. MG2550 serisi ise hem ucuz hem ihtiyaç gideriyor.

www.bulabilirim.com
  • white35  (15.12.14 23:07:26) 
Yazıcı fiyatına değil kartuş fiyatlarına bakarak almanızı tavsiye ederim. Sonra her mürekkep bittiğinde bir yazıcı parası daha vermek hoş olmayabilir.

Dolan kartuş olaylarını da araştırabilirsiniz. Uyumlu yazıcılardan seçersiniz istediğinizi.

www.dolankartuscu.com
(bu tür bir sürü şirket var, araştırın derim)
  • rodriguez2  (16.12.14 00:41:26) 
Teknoloji, kalite ve fotoğraf baskısı için = Canon
Tasarruflu bir makine için = Epson

MG3550 önerebilirim, gayet şık ve kullanışlı, wifi var. Tam dolu kartuşu ile gelir ama xl kartuş almadan, ya da tank taktırmadan çok tasarruflu olmaz ne yazık ki.
  • sabirstone  (16.12.14 01:00:13 ~ 01:00:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.