[]

ttnet şikayet

Merhaba,

16Mbps'e kadar olan ultranet tarifesindeyim, 3'ün üstünü hiç görmemiştim. Şimdi de 1'in altına düşürdüler (herhalde 3 mbps'in kıymetini anlayayım diye) ve kopmalar yaşıyorum sık sık. 4440375 çare olamıyor, oradan yapılacak bir şey yok anlaşılan. Online işlem merkezinden şikayette bulundum. Ama oradan da cevap alacağımı pek düşünmüyorum. Ne yapılabilir başka? Bugüne kadar tüketici hakem heyeti işlerine hiç girmedim, ama başlangıcı bunlarla yapacağım herhalde.


 
sözleşmeyi iyice okuyun. hızın üst sınırı 16, eğer alt sınır belirtilmemişse 16 mbps'ye kadar dediği için bir haklılık oluşmaz gibi görüyorum. alt sınır varsa ayıplı hizmet vs. oluyor ama. ttnet neredeyse tekel olduğu için böyle umursamaz, ki adsl altyapı konusunda tekel.


  • uykusunu yakalayan adam  (15.12.14 18:41:06) 
Ben de 8 mbps ye kadar kullaniyorum ama zaman zaman 2 mbps ye kadar dusuyor. Donanimhaber'in ttnet sikayet kismindaki formu dolduruyorum, en gec iki gun icinde arayip duzeltiyor ne yapiyorsa artik. Iki uc ayda bir tekrarlaniyor bu. Kesin cozum degil ama deneyebilirsin.


  • argadini  (15.12.14 18:44:14) 
Donanım haber için teşekkürler, bilmiyordum, yazdım az önce oraya da.


  • puc  (15.12.14 19:04:17) 
santrali bi deneyebilirsin. ben bu gibi sorunları 4440375'i arayıp hile hurdayla bağlı bulunduğum santralin numarasını kopararak, oradaki teknikeri bağlayarak çözüyorum. hatta bi duyuruya da benzer bi cevap vermiştim, bulabilirsem onu ekleyeyim edit olarak.

edit:
buldum, (git: 874852)
  • cevap botu  (15.12.14 19:18:38 ~ 19:20:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.