[]

bisiklet

bisikletlerden anlayan birisini arıyorum. eşime doğumgününde hediye olarak bisiklet almak istiyorum ama bu konuda en ufak bir fikrim yok. hangi marka hangi model alsam daha iyi?
ya da bisikletini satmak isteyen kimse var mı?



 
carraro.

biri de bana bir bmx alsa nasıl mutlu olurdum. ah ah.
  • devorgilla the gunslinger  (15.12.14 17:03:16) 
markanın önemi yok, çok büyük markalar dışında kadrosunu kendi üretmiyor çoğu marka zaten, büyük markaların alt seviye kadrolarıyla diğer fason ürettirenlerin kadroları arasında da aşırı bir fark yok. kadro kalitesi farkı ancak gerçekten üst düzey bisiklet topluyorsan önemli oluyor... e kadro dışındaki parçaları da zaten aynı parçalar... shimano-sram vs. çekiş sistemleri işte.
yani markaya değil, modele bak... üzerindeki donanım önemli olan. büyük markadan düşük donanımlı alacağına git donanımı yüksek olanı al.

kullanım alanına göre seç dağ bisikleti mi şehir bisikleti mi yoksa yol bisikleti mi diye...
  • ucan spagetticanavari  (15.12.14 17:51:29) 
Dağ, yol, şehir bisikleti seçeneklerinden hangisini tercih edeceğiniz önemli. Eğer fazla çukuru, taşı tepesi olmayan bir yerdeyseniz şehir bisikleti, Ankara gibi her köşe başında bir sürpizin olduğu bir şehirde yaşıyorsanız kesinlikle dağ bisikleti öneririm. Yol bisikletlerinin kalitelileri ise diğerlerine nazaran çok daha pahalı oluyorlar.

Ben Carraro almıştım bu sene içerisinde, oldukça da memnunumi ihtiyaçlarımı karşılıyor. Fikir sahibi olmak için incelemesine bakabilirsiniz: www.yenideneyim.com

Yine sitede bisiklet seçimine dair bazı yazılar mevcut. Ama belirtmeden geçmeyeyim: ne olursa olsun, ucuzluğuna, şeklinin güzelliğine vs. kanıp da çelik kadro almayın, eşinizi çok yorar.
  • yenideneyim  (15.12.14 18:46:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.