[]

Kira araştırması

Kadıköy Moda arası bir noktada 55 m2lik giriş katında bir ev için 1200 lira çok mu acaba? (elektrik, su , doğalgaz faturaları ev sahibi tarafından ödenecekmiş)
Benzer bir lokasyonda 70 m2 1. katta, eşyalı ama fatura dahil olmayan bir ev de 1100 lira.
Uzun yıllardır Eskişehir'de 400 liraya mis gibi evlerde yaşadığım için bilemiyorum, bu kiralar normal mi?


 
evlerin durumunu bilmiyorum tabii ama oralarda kalan ve şu sıralar yine oralarda taşınmak için ev bakan birisi olarak normal diyebilirim. hatta ilkinden vazgeçersen ben de bakabilirim :) aslında biraz daha büyük arıyorum ben.


  • tepedeki psychedelic adam  (15.12.14 11:58:05) 
modada 1500ten aşağı fiyatlara denk gelmek gayet iyi.


  • kahin ahtapot paul  (15.12.14 13:05:47) 
Fatura ödememek büyük bir nimet.


  • stratejisizsiniz  (15.12.14 14:03:16) 
55m2lik evi gördünüz mü? çok küçük gibi geldi 1200 tl için. yoksa 70-80 m2 için uygun olabilir belki. ama tabii yaşanacak gibiyse fatura ödememek gerçekten çok iyi.


  • freya  (15.12.14 15:43:56) 
Merhaba

4 yıllık Moda'lı olarak kiralar son 1 yılda inanılmaz uçtu. Eğer evin eli yüzü düzgünse 1200 lira gayet iyi. Hele faturalar da ödenecekse.

900 Liraya merkezi yerlere 45 dakikada otobüsle ulaşabileceğiniz güvenlikli havuzlu sitelerde de oturabilirsiniz tabi tercih meselesi, ancak bence affetmeyin.

Muhit ile ilgili başka sorunuz olursa cevaplarım. İlanların linkini gönderirseniz nedir ne değildir biraz fikir verebilirim.
  • nl extreme  (15.12.14 16:04:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.