[]

sabahları limonlu su içmek

geçen sabah arkadaş limonlu su ister misin dedi, daha gözlerimi yeni açmışım ne limonu ne suyu dedim ben tabii, sonradan sordum yağları mı yakmaya yardım ediyor dedi, ne dedi uyku sersemi şu an unuttum. ne olayı varmış limonlu suyun. bi de ben bi ay içsem delerim mideyi valla. insanların midesi nasıl sağlam böyle yav.




 
terimsel bir adı vardı onun, gelmedi aklıma. esasında başka bir şeyle yapılıyordu ama limonlu su da içebilirsiniz deniliyordu ikamesi olarak. bilen birileri yazar.
zaten reflü gibi mide sorunları olanlar yapmasın deniyor.

  • anil  (15.12.14 00:30:31 ~ 02:39:33) 
yağ yakar diye bir şey yok, imkansız bir şey bu. sadece bir şehir efsanesi.

yalnızca sabah bağırsaklarınızı çalıştırır, temizler biraz.

bir bardak suya sıkılmış azcık limon suyu kimsenin midesini delmez ayrıca.
  • mea maxima culpa  (15.12.14 00:33:40) 
limon içerisindeki c vitamini kilo kaybına neden olur ama yağ yakar mı onu bilemedim, kilo kaybettirken aynı zamanda da böbrek taşı oluşmasına yardımcı olur. her bün bir kalsiyum sandoz içenlerde böbrek taşı görülmesi içmeyenlere oranla yüksektir. dolayısı ile limonlu su olayını abartmayın günde bir bardak yarım limon iyidir.


  • selam  (15.12.14 00:42:03) 
baya ekşiydi ya azıcık gibi değildi hiç. sağ olun.


  • mula  (15.12.14 00:42:20) 
saatlerini, günlerini, aylarını diyete ve spora veren milyonlarca insan var. bir çoğu fazla kilolarından kurtulmak için yapıyor.
bence bu insanlara limonlu su içen birileri boş işler peşinde koştuklarını söylemeli artık.

  • take me rufee2  (15.12.14 01:03:52) 
ben metabolizmayı kendine getiriyor, elektrolit dengesi için gerekli diye biliyorum.


  • federer  (15.12.14 01:31:21) 
Valla hatır hatır yağları yakmasını beklemek manyaklık olur tabiside lakin ben 10 gün boyunca sabahları yarım litreye yakın ve aynı zamanda sıcağa yakın ılık suya birkaç limon suyu damlatıp içerek selülitlerimden kurtuldum. Artık sıfır selülit, pürüzsüz bacaklar.

Aşağıdaki linkte ılık su + limon karışımının gerçekten işe yarayıp yaramadığı konusunda klinik çalışmalarının olmadığını söylüyor ancak işe yaradığını/yaramadığını söyleyen çok fazla geri dönüşlerin olduğunu da belirtiyor. Herkeste farklı etki oluyor belki de. Eğer öyleyse, ben o şanslı kişilerden biriyim <3

www.caloriesecrets.net
  • dessy  (15.12.14 08:11:36 ~ 08:12:29) 
bir ara ben de iciyordum sonra hayatima lansorla gaviscon girdi...


  • duzsac  (15.12.14 08:12:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.