[]

Barınak Gönüllüleri Derneği hakkında bilgisi olan?

BGD hakkında ne biliyorsunuz? Web siteleri 3-4 yıl geriden geliyor, ayrıca üyelikle ilgili hiçbir link de çalışmıyor. Bursa'nın göbeğinde, hala küflü ekmekle beslenen yavrular var; memleketin kalnını düşünmek bile istemiyorum. Bu dernek, e-postalara cevap vermemek ve web sitesini güncellememek dışında ne iş yapıyor? Üyeleri, aylık aidatları ne için ödüyor? Var mı bilen?




 
BGD'nin dernek merkezine gitmiştim bir kaç sene önce. çok düzgün insanlar, gayet aklı başında çalışıyorlardı.

son zamanlardaki durumlarını bilmiyorum.
  • mea maxima culpa  (14.12.14 23:29:02 ~ 15.12.14 03:06:08) 
1. yanlışınız var; dernekler kanununa tabi bir kurumdan bahsediyoruz. kanunu geçelim, üyelerinden aidat toplama yetkisine sahip bir kurumdan bahsediyoruz. yolsuzluk katiyen aklımdan geçmedi; yalnız web sitesinde topladığı aidatın aylık dağımılımı yayınlamayan, yeni üyelikler için gerekli bilgiyi vermeyen bir dernek olmamalı bgd.

2. istanbul merkezli oluşu bursa'daki aç hayvanlara karşı ilgisiz olmasını gerektirmez. zaten öyle değildir muhakkak, bunu ben söylemedim. yalnız; barınaklara yardım için oluşturduğu "by.bgd.org.tr" adresi de çalışmıyor. yine de hala bursa'da küflü ekmekle beslenen hayvanlar var. bu gerçeği değiştiremiyoruz malesef. ben bi şeyler yapmak istiyorum ama bgd tepkisiz.

3. internet sitesi üzerinden böyle bir hesap sorulmasını uygun bulmamış olabilmeniz çok normal, haklısınız. peki, bgd'nin ne yapıp ne yapmadığı ile ilgili bilgi alabileceğim herhangi bir ortam var mı bildiğiniz?

4. yardım eli uzatmayı epeydir istiyorum. ne yazık ki e-postalarıma ya da telefonlarıma cevap alamıyorum.

"zamanında" iyi işler yaptı bgd, ben de izledim. yalnız bugün ne yaptığını bilmiyorum ve çevremdeki barınaklar için desteğe ihtiyaç duyduğum şu günlerde, kendilerine ulaşamamayı hiç sevmedim.

bu sebeplerle, bu soruları sormaya hakkım var diye düşünüyorum.
  • byron  (14.12.14 23:42:51 ~ 23:43:42) 
ısrarla yanlış anlıyor ve beni bgd'yi yargılıyormuşum gibi değerlendiriyorsunuz. baştan alalım, düşünün ki soruyu şöyle soruyorum;

"bgd ne yapıyor, merak ediyorum. bilen var mı?"
  • byron  (15.12.14 00:00:59) 
(ha bu arada bgd'yi yargılıyorum, evet. bağışla, gönüllülük esasıyla çalışan bir stk'nın sitesi 4 sene geriden gelmemeli. bak öyle olunca bir sürü soru ayyuka çıkıyor. ne gerek var?)


  • byron  (15.12.14 00:06:50) 
bazı yanıtlar silinmiş, neyse. dernek başkanı aslı hanım ile görüştük, epey mali zorluk varmış. neler yapabileceğimize bakacağız ve umarım kısa süre içerisinde birçok sorunu çözeceğiz. taze kan lazım, bi ucundan tutmak isteyen beri gelsin.


  • byron  (15.12.14 11:58:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.