[]

iş yerindeki masanınız üstünde neler var?

ajanda kullanıyor musunuz? kullanıyorsanız nası kulllanıyorsunuz diyelim ayın 15.de proje teslim ediceksniz gidip ayın 15.ne mi yazıonuz yoksa projeyi aldıgınız güne mi?

su masa takvimleri kullanan var mı? nede olsa bilgisayarlarda takvim var

www.dr.com.tr

bide masaüstünde kalemlik, delgec, zımpa falan neler var?

 
bir hafta falan bi ajanda kullanmaya çalışıp beceremedim. bunun dışında masada neler yok ki :(


  • ron dennis  (14.12.14 16:51:27) 
kalemlik, delgeç, zımba, kataloglar, yapışkan pano, telefon, laptop, harici bir monitör daha. böyle. Özel hayatıma dair resim vs koymayı sevmiyorum masama.

masa takvimi kullanıyorum ve elle projemin son teslim tarihine not alıyorum. ayrıca şirkette olmadığım -örneğin müşteri ziyaretine gideceğim- günlerin üzerine kırmızı işaretçi yapışkanlardan yapıştırıyorum.

Sıkıcı bir masam varmış.
  • peace.on  (14.12.14 16:53:04) 
Ajanda kullanıyorum fakat gelecek programı yapmıyorum. O gün olanları yazıyorum. İlerde baktığım zaman ayrıntılı şekilde görüyorum çok faydalı oluyor.
Masamda raflı dosyalık var, kataloglar, kağıtlar, parçalar, kalemlik, kumpas, bilgisayar. 2 adet portakal vardı bir de en son. Ufak bi buda heykeli ve yelkenli. Genel kırtasiye malzemeleri çekmecede.

  • sehpa fx350  (14.12.14 17:04:53) 
ajandam var. ama gunlere dikkat ederek yazmiyorum. defter gibi sirasiyla sayfalara yaziyorum.

ajanda olarak outlook kullaniyorum isyerinde

masaustunde neler var
kalemlik
kalemlikden bagimsiz takilan bir suru kalem
tel zimba
telefon
kartvizitlik
ne zamandan kaldigi belli olmayan not kagitlari
karalama kagitlari
not kagidi blok seklinde
uzeri kiskacli notluk
  • exlibris  (14.12.14 17:10:29 ~ 17:11:19) 
Bloknot var cetvel var. Ajanda da var ama onu defter olarak kullaniyorum. Numune urunler oluyor, herhangi birsey olabilir bunlar. Bir parfum sisesi, ici dolu icki sisesi, lokum, cikolata, prezervatif, küçük bir dc motor, bir sus esyasi, bardak fincan takimi, gogus silikonu, caydanlik, conta, makyaj seti ve daha bircok sey olabilir bunlar.


  • delifaruk  (14.12.14 17:14:37) 
Firmalar yılbaşlarında illa takvim, ajanda vs. gönderiyor. Bir şekilde bunlardan bazıları da masaya konuluyor. Ben eve bile getirdim onlardan.

ben iş yerinde günlük tutuyorum açıkçası, checklist vari bir sistemim var.
  • rare  (14.12.14 17:16:53) 
Arpa Radar, Ecdis, Ais, Gps gibi elektronik seyir yardımcıları

British Admiralty Harita, kör pergel, paralel cetvel, kurşun kalem, güverte jurnali, kaptanın gece emirleri
  • masterofdeath  (14.12.14 17:28:51) 
Monitor, tarayici, yazici, telefon, masa ajandasi, isaretci yapiskanciklar, notluk, not tutan ayakli notluk, ataçlik, kalemlik, zimba , delgec, tirnak, lastik kutusu


dikdortgen masa takvimi kullaniyorum, isleri gunune not aliyorum
sabah bakip bu ne lan sozlestiniz mi hepiniz ayni gun geliyorsunuz diyorum
  • cecilia  (14.12.14 18:04:38) 
ajanda yı ne amacla kullandıgına bagli.
eger sen yaptiklarini yazma amacli kullanıyorsan evet, yazdıgın gune yaptiklarini yazarsın.
ama eger ajandayı "günlük" kullanıyorsan, yani hergün o günün sayfasında isen;
gelecege donuk planlarını o güne yazacaksın ki actiginda göresin.

tabi internet/bilgisayarda bu olay daha iyi cünkü "cotank" diye karsina gelebilri + mail gelebilir, telefon sync durumda ise google ile (google calendar mesela); direk uyarı gelir hatırlatma; gibi.

kalemlik, kagit tutucu, atac matac, zımba, monitor, printer, klavye, mouse, evraklar, 2-3 tane defter, bi sürü karalamak icin dosya kagidi.
  • sage  (14.12.14 19:17:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.