[]

Göğüs ağrısı

Dün sabahtan beri(17-18 saat öncesi) göğüs kafesimin tam ortasında bir ağrı var. Gün içinde bu ağrı geçti ama 2-3 saattir yeniden başladı. Bunun olası sebepleri nelerdir? Sigara kullanmıyorum. Bir de son iki gece deniz kenarında kıyıya vuran sert dalgaları izledim. Yani hava rüzgarlı ve soğuktu. Hatta birinde ceketi çıkarıp gömlekle durdum 15-20 dakika.




 
birazdan "hemen doktora git"çiler doluşacak, onlar gelmeden hemen bi iki cümle sıkıştırayım:

doktora git. sdklfjsdlfkjhs

abi soğuk almış olabilirsin evet. o 15-20 dakkanın pişmanlığını 1 hafta falan çekmek üzere olabilirsin. ne kadar uzun sürdüğüne ve ne kadar şiddetli olduğuna falan bağlı değişir ama, soğuk algınlığı gibi duruyo ağırlıklı olarak. ama sen yine de doktora git fdshjkldshjklfsd
  • cevap botu  (14.12.14 02:31:31) 
abi soğuk almışsın, yüksek ihtimal. özellikle sigara iciyorsan bu durum artar. geceleri açık pencere ile uyumak huyum, bu yüzden her sabah bu göğüs ağrısını cekerim. tam olarak derin nefes alamam. 1 saat sonra da gecer. bazı günler tüm güne bile yayılır, fazla soğukta oturduysam. yazın da 6 7 saat yüzmüştüm uzun süren antremansızlıktan sonra, göğsümde yanma ve ağrı olmuştu ertesi günün tamamında. ciğerlerimin acıldıgını hissetmistim. soğuktan ciğerler büzüşüyor diye biliyorum ben bu olaylarda. (cahil cahil konusmusum gibi hissettim, simdi biri cıkıp "6 aylık ömrü kalmış adam soğuktan diyor, bi doktora git cahil olma" demez umarım, lol.)


  • yga  (14.12.14 02:35:58) 
Yani elbette doktora gidilmeli de şimdilik ev sakinlerini korkutmak istemiyorum. Ben de üşütmüş olabileceğimi düşündüm ama gün içinde hiç ağrım olmadı. Dışardan da 2-3 saat önce geldim. Yani yeniden tetikledi sanırım bu şeyi. Yaşlanıyoruz galiba, biraz daha dikkat etmek gerekiyor. :)


  • biz siz onlar bensiz daha mutlular  (14.12.14 02:41:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.