[]

göz muayenesi olunacak yer (istanbul - anadolu)

geçenlerde göz muayenesi oldum haydarpaşa numune'de ama uymadı numaralar, doktor da pek sallamadan muayene etmişti, zaten zamanı kısıtlı falan. neyse, ben muayene olacak başka bir yer bulayım istiyorum. ilgili bir doktor olsun, kendi muayenehanesi veya hastane, göz merkezi falan, pahalı olmadıkça hangisi olursa artık.

kadıköy'de kudret göz hastanesi var mesela önerir misiniz, fiyatları nasıldır? ya da önerdiğiniz bir yer var mı?

hem gözlük hem lens için muayene olsam fena olmaz ama öncelik gözlük muayenesi.

 
Http://www.gozvakfi.com

idealtepe'de vakfın göz merkezi var, özellikle murat bey'i tavsiye ederim. Uzun uzun ilgilenmiştir ne zaman muayene olsam.
Sgk'lılara fark 20-30 tl idi en son.
  • oranjlaturanj  (13.12.14 20:36:24) 
@oranjlaturanj: teşekkür ederim ama oraya ulaşımım zor olur gibi. başka alternatif olmazsa değerlendirebilirim tabi.


  • lemmiwinks  (13.12.14 20:46:59) 
idealtepedeki göz vakfını hiç önermiyorum, babamda katarakt olduğu halde söylenmemiş veni vidiye gittiğinde doktor azarlamış nerdeyse sen bu zamana kadar nerdeydin diye, bende gittim adamı konuşturmasam gıkı çıkmıyor en azından iki kelam et hastalık hakkında.. hemde çok kalabalık fiyattan dolayıdır belki, veni vidiyi tavsiye ediyorum bağdat caddesinde, fiyat olarak biraz pahalı gelebilir.


  • dusundumdusundumdurdum  (13.12.14 21:38:36) 
Veni vidi bazen kampanya yapıyor. Annem 50 tlye muayene olmustu 6 ay önce. Bir arayıp görüşün, kampanya olursa bilgi versinler. Her ay oluyordur heralde, emin değilim ama. Sormakta yarar var.


  • Hersheys  (13.12.14 22:03:16) 
Kudret göz'e gittim bu hafta muayene için. Daha gözlüğü almadım ama doktor iyiydi.

Fiyatlar muayene 90 tl, ssk'lıysan 40, emekli sandığıysa 28 tl.
  • reyals  (14.12.14 10:18:01) 
kudret göze gittim, memnun kaldım. henüz camları yenilemedim veya lens almadım ama ilgi iyiydi ve sorun çıkacağını sanmıyorum.


  • lemmiwinks  (15.12.14 21:48:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.