[]

dişlerin kenarları doluyor mu

misal böle değil ama olur yani 5 seneye encrypted-tbn0.gstatic.com

devlet yapıyo mu fiyatını bilen


 
özelde yapılan herşeyi devlette yapıyo neredeyse.
yalnız bu resimdeki durum çok sakat bi durum.
diş kökün mikrop kaparsa içeride iltahap oluşabilir. ameliyata kadar gider. gitmese bile dişlerinde sorunlar olur çekim olabilir ayrıca benim bi dişim öyle kırılmıştı eskiden.
doktora git ilgilensinler. muhtemelen diş eti rahatsızlıgın var. doğru fırça ve macunu düzenli kullanırsan düzelir. ilerleme olmaz.
  • zlatanibrahimovic11  (13.12.14 17:59:15) 
resimdeki dolgu değil, diş taşı birikimi sonucu görülen diş eti problemini gösteriyor. o taşlar temizlendikten sonra da soldaki sağlıklı şeklini alıyor.

diş kenarı doluyor mu sorusuna da söyle cevap vereyim. diş etine yakın yerde çürük oluşursa ve çok derin değilse temizlenip dolgu yapılabiliyor. devlet yapıyor. sigortalı olman yeterli

çok derinse de bir periyodontolog eşliğinde diş eti kenarın düzenlenerek yapılabilir. üni hastanelerinde yapılabilir yani
  • koybasigillerden  (13.12.14 18:42:15) 
devletin hiçbir kurumunda (fakülteler dahil) düzgün bir hizmet alamazsınız. devlet ihaleyle çalışır. dolayısıyla en ucuz ve en kötü malzemelerle çalışır. doktorundan tek beklediği de daha çok hasta bakmasıdır.


  • celalsalik  (20.12.14 22:17:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.