[]

bunlara güvenilir mi

www.goldkredi.com

kara listeye düşmüşlere bile kredi buluruz diyolar ne cıkarları var


 
dijital tefeci


  • teknikekip  (13.12.14 14:19:15) 
iletişim sayfasında açıklamış hiç mi okumadın arkadaş.

aha buraya yapıştırıyorum:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque massa sapien, dapibus nec orci eu, hendrerit pellentesque justo. Sed quis libero facilisis, interdum mauris ac, consequat est. Suspendisse eleifend augue quis lectus tincidunt aliquet. Ut elementum dolor justo, et tincidunt magna consectetur vel. Cras semper risus lectus, id suscipit nulla mattis quis. Nam quis lacinia risus, ac porttitor ante. Donec vel mauris sit amet purus egestas viverra ac vel magna.
  • divit  (13.12.14 14:20:35) 
ne yapmak istediklerini şurada anlatmışlar zaten:

Avrupa Ve Dünya Ekonomisinin Krizlerle Boğuştuğu Dönem İtibari İle Ekonomik Trendi Gelişme Gösteren Bir Ülkenin Parçası Olduğumuzu Unutmadan, Her Geçen Gün Biraz Daha Büyüyen, Sürekli Yeni Yatırımlar Yapan Ve Şubeleşen Bir Kurumuz. Riskli Müşteriyi Kredi Sisteminin Dışında Tutarak Bankaların Doğru Ürünle Doğru Müşteriye Ulaşmasını Sağlayarak, Müşterimizin Alabileceği En Uygun Faiz Ve Masrafı Almasını Sağlayan Güçlü Bir Kurum Olma Yolunda Her Geçen Gün Emin Adımlarla İlerliyoruz. Yakın Geleceğin En Önemli Sektörlerinden Biri Olacak Sınıflandrıma Ve Danışmanlık Hizmetini Kurumsal Olarak Bütün Türkiye'ye Yaymak, Müşterilerin İse Bundan Tasarruf Etmesini Sağlayarak Piyasa Riskliliğini Azaltmanın Gelişen Türkiye Ekonomisi İçinde Son Derece Önemli Olduğunu Düşünüyoruz.

anlayan beri gelsin.
  • eksi sozluk e bir daha geldim  (13.12.14 19:44:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.